Ingatlanbazár

2022.08.20. 07:00

Már nem csak a legdrágább, de a legnagyobb is az orosi luxus ház!

620 nm-es a megye legnagyobb alapterületű, jelenleg is eladó családi háza.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Korábban az ár kategóriában mutatott teljesítmény miatt figyeltünk fel rá. De kiderült, alapterület fronton is vezető pozíciót tölt be a gigantikus, 330 milliós szépség!

“MINŐSÉG. LUXUS. KÉNYELEM. Nyíregyházán eladásra kínálunk egy 2009ben Ytong téglából épült, minden igényt kielégítő, kifinomult ízléssel, minőségi, igényes 620nm2-es Nappali + 4 szobás családi házat. Az ingatlan berendezése és sajátosságai: 

A nappali-étkező-konyha tágas, világos és impozáns egybenyitott terei a maximális kényelem érzetét kínálják. A nappali keleti fekvésű fedett teraszra nyílik, a terasz mögött 25 méteres fűtött medence található. A nappali szintjén található egy hálószoba fürdőszobával és gardróbbal, bárpult, dolgozó szobák amelyek akár irodának is használhatóak, konditerem és ezen a szinten lettek kialakítva a háztartási valamint a gépészeti helyiségek is. 

 
 

Az emeleti szinten, tágas nappali, ( ami többféle funkció lehetőségét rejti magában ) 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, 2 gardrób valamint egy 15 és egy 25nm2-es gyönyörű kovácsoltvas elemekkel díszített erkélyek kaptak helyet. Ezen a szinten akár egy társasági helyiség, gyerekjátszó, moziszoba is kilakatható. E szint üvegfelületein át, valamint a körülötte lévő teraszról csodálatos kerti panorámában gyönyörködhetünk.

 
 


A terepviszonyoknak megfelelően az utca front felől 2 állásos, fűtött, kényelmes, elektromos kapuval rendelkező garázs valamint egy parkosított, gyönyörű előkert kovácsoltvas, kő és fa kerítés elemekkel várja önöket, családtagjaikat és vendégeiket. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában