Gyász

2022.09.19. 16:37

A sportpályán vesztette életét a szabolcsi pénzügyőr

Társai rögtön megkezdték az újraélesztést, de hiába.

Illusztráció: Shutterstock

A haon.hu információi szerint futás közben elesett, majd a helyszínen életét vesztette egy férfi hétfőn, a déli órákban a debreceni egyetemi sportpálya területén.A  mentőszolgálat több egységét is a helyszínre riasztották.

A Debreceni Egyetem a következő közleményben számolt be az esetről: " A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei pénzügyőr munkatársai hétfő délelőtt – az intézmények közötti megállapodás alapján – csoportos fizikai felmérést végeztek a Debreceni Egyetem Dóczy József utcai sporttelepén (DEAC-pálya), amikor az egyik résztvevő rosszul lett. Társai rögtön megkezdték az újraélesztést, a DEAC munkatársai pedig azonnal hozták a telepen elérhető defibrillátort, illetve értesítették a mentőket. Az Országos Mentőszolgálat több mentőegysége – köztük egy éppen a pálya közelében közlekedő – is a helyszínre érkezett. A szakemberek sokáig küzdöttek a férfi életéért, azonban a kitartó és szakszerű újraélesztés ellenére sem sikerült megmenteni."

 

Címkék#gyász

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában