Állásbörze

2022.09.14. 16:24

Európa legmodernebb terminálja várja Zsoltot

– A Szabolcs Online-on és a Kelet-Magyarország Facebook-oldalán is láttam, hogy állásbörze lesz az egyetemen. Mivel munkát keresek, kapóra jött ez a rendezvény. Standról standra járok, nyitott vagyok, gyűjtöm a prospektusokat, és közben elidőzök ott, ahol valami felkelti az érdeklődésemet – mondta Fodor Zsolt, aki Pátroháról érkezett a színes jövőképet kínáló intézmény kiállítókkal és érdeklődőkkel teli aulájába.

Az East-West Gate standja az állásbörzén

Fotó: Dodó Ferenc

A Fényeslitke mellett fekvő East-West Gate (EWG) intermodális logisztikai terminál standjánál hosszasan faggatta a cég fiatal, felkészült képviselőit. Az új, az országban egyedülálló, a tranzitszállítmányok állandó felügyeletét is biztosító vámudvart már átadták, közben pedig toborozzák a munkavállalókat.

– Érdekel a logisztika, és mivel van emelőgépkezelői végzettségem, látok fantáziát mindabban, amit a cég kínál. Pátrohához nagyon közel van Fényeslitke, ez is pozitívum.  Minden kérdésemre választ kaptam, és egy névjegykártyával távoztam. Beadom az önéletrajzomat, aztán meglátjuk, mi lesz. Én ugrásra kész vagyok – mosolyodott el Fodor Zsolt.

LTL

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában