Nyíregyháza

2023.01.30. 14:00

Muri Enikőék különös szilvesztere

A nyíregyházi énekes Nikával bejutott a Csináljuk a fesztivált! show döntőjébe.

 Kialakult a Duna Televízió showműsorának döntős mezőnye: megvan az a kilenc produkció, amelyet mind a zsűri, mind a közönség a legjobbak közé választott. A sztárelőadók a február 4-i fináléban kapnak esélyt arra, hogy dalukat az évszázad slágerévé emeljék előadásukkal.
Az elmúlt évszázad műfaji kavalkádjából ezúttal is csak három sláger juthatott tovább a Csináljuk a fesztivált! fináléjába. A kiadó helyeket harmadikként a Különös szilveszter töltötte meg, a nyíregyházi kötődésű Muri Enikő és Nika, azaz Veres Mónika előadásában, míg másodikként a Kicsi, gyere velem... jutott tovább az ajaki származású Gubik Petrával. A legtöbb pontot a Micsoda buli kapta, így elsőként a legendás Hungária-dal végzett Vastag Csaba produkciójaként, aki motorján érkezett meg a színpadra.
A fináléban rajtuk kívül az évszázad slágere címért versenyez majd az első középdöntős fordulóból továbbjutó Gyere, te nímand Szandival és Kirchknopf Gergővel, a Várj, míg felkel majd a nap Baricz Gergővel, valamint az Úgy szeretném meghálálni Agárdi Szilvivel. A második középdöntő dobogósai, az Aranyeső Bangó Margittal, a Fényév távolság Sándor Péterrel, továbbá a Homok a szélben Kovács Katival szintén újabb esélyt kap a döntőben.
 

KM

Borítókép: Muri Enikő és Veres Mónika | Fotó: Cseke Csilla

Címkék#Muri Enikő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában