Nyírbátor

2023.05.11. 11:31

Még modernebb lesz a nyírbátori Sárkány

Máté Antal, Nyírbátor polgármestere elmondta, hogy a Sárkány Wellness és Gyógyfürdő kinti gyógymedencéje egész évben üzemel, azt most is szívesen használják a fürdőzők.

– Az élménymedencét az iskola végén nyitjuk meg teljes kapacitással. Azonban előszezoni strandolást biztosítunk a tanév utolsó két hetében, a nyírbátori óvodások és iskolások számára ingyenesen. Ebben a időszakban még részlegesen nyitunk ki, csökkentett nyitva tartással. A téli öltözőn keresztül lehet megközelíteni a medencéket, ekkor a nyári öltözőrész még nem működik. Amikor vége az iskolának, akkor várja teljes kapacitással a fürdőzőket a Sárkány Wellness és Gyógyfürdő. A strandszezon után szeptember közepén egy nagy léptékű beruházás kezdődik a fürdőben, így ezt az idényt követően egy sokkal modernebb fürdő fogadja majd a vendégeket. Három lépcsőben, az energetikai fejlesztés mellett az egész évben működő részleg gazdagodik új szolgáltatásokkal, játszóházzal, csúszdákkal, vizes játszótérrel, és a gyógymedencék is új köntösben és nagyobb területen fogják fogadni a gyógyulni vágyókat – sorolta Máté Antal, és hozzátette: másik uniós pályázatból és saját erőből még tovább bővül majd a fürdőszolgáltatás, több csúszdával és vendéglátó egységgel lesz modernebb a fürdő.

LN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában