Pap

2023.08.25. 08:58

Falugondnokok a falunapon

Az érdeklődők megismerkedhetnek a falu mindenesének szerteágazó munkájával.

Szon.hu

Számos program várja az érdeklődőket Pap község önkormányzatának falunapján augusztus 26-án a Bárókertben. A főzőverseny résztvevői 13 órakor gyújtanak a bográcsok és a serpenyők alá, míg a futballpályán 14 órakor bajnoki mérkőzés kezdődik éremát­adó ünnepséggel. A gyermekeket várja kézműves-foglalkozás, buborékfoci. A mindennapi élet motorjai A Turistaház udvarán az érdeklődők Szabolcs-Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar vármegye tanya- és falugondnokaival találkozhatnak, a szakmai napon meg lehet ismerkedni a falvak „lelkes motorjainak”, mindeneseinek szerteágazó munkájával. 

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Falugondnok Egyesület munkájáról a szervezet elnöke, Bereczki Lajos ad majd széles körű tájékoztatást. Az időközben regisztráló vendégek meglátogathatják a Napfény Alpaka Farmot, az érdeklődők szállításáról az önkormányzat gondoskodik. A délutáni órákban habparti és gyermekműsorok várják a fiatalokat, a nap folyamán koncertet ad Loretta, Solymos Tóni, a Döndi Duó és Roli. A papi falunap 22.30-kor tűzijátékkal zárul.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában