Budapest, Nyírbátor

2023.08.21. 11:25

Új vezető az Unilever Magyarország élén

2015 óta most van először újra magyar ügyvezetője a társaságnak.

Szon.hu

Ács Tamást nevezték ki az Unilever Magyarország és Adria régió új ügyvezető igazgatójává. Az eddigi ügyvezetőt, Alberto di Leót váltó szakember Magyarország, valamint a három országot (Horvátország, Szlovénia és Bosznia-Hercegovina) felölelő Adria régió piacaiért felel.

– A legfőbb prioritás számomra, hogy az Unilevert az egyre nehezedő körülmények ellenére, vezetőtársaimmal közösen dolgozva, megtartsam egy támogató, együttműködő közösségnek, mert ez az alapja bármilyen hosszútávú üzleti eredménynek – mondta a szakember.

– Biztos vagyok benne, hogy utódom irányításával a vállalat helytáll ebben a megszokottnál kihívásosabb környezetben is. – mondta Alberto di Leo. A most leköszönő ügyvezető igazgató irányítása alatt valósult meg a veszprémi Algida jégkrémgyár több mint tízmilliárd forintos, valamint a nyírbátori háztartásvegyipari üzem mintegy 23 milliárd forint értékű kapacitásbővítő beruházása. 

Ács Tamás, az új ügyvezető igazgató 
Fotó: Unilever 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában