Nyíregyháza

2023.09.10. 10:08

Filmszemle két napon át

Szon.hu

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Filmszemlét 2023. szeptember 22-én ls 23-án rendezik meg Nyíregyházán a Városmajori Művelődési Házban.

Jubileumi hangverseny

Ebben az évben ünnepli megalakulásának huszonötödik évfordulóját a baktalórántházi Cantate Vegyeskar. A jubileum alkalmából 2023. szeptember 10-én a baktalórántházi görögkatolikus templomban  a 10.30 órakor kezdődő szent liturgia keretében hangversenyt ad a művészeti együttes. A karvezető Kenéz András.

Könyvbemutató Kisvárdán

Az Egy a nemzet című kötetet mutatja be a szerző, Tanka László 2023- szeptember 14-én, csütörtökön 16 órától Kisvárdán a Várday István Városi Könyvtár olvasótermében. Közreműködik a Kisvárdai Férfidalárda. Az előadás a Várday István Városi Könyvtár és a Béres József TIT Kisvárdai Egyesülete által közösen szervezett Nemzeti és helyi évfordulók nyomában című sorozat rendezvénye.

A költő hagyatéka
A félelem és a remény költészete címmel Kondor Jenő költői hagyatékával ismerkedhetnek meg az érdeklődők 2023. szeptember 7-én, csütörtökön 16 órától a Várday István Városi Könyvtár olvasótermében. Az előadó Bakajsza András irodsalmár. A program a Várday István Városi Könyvtár és a Béres József TIT Kisvárdai Egyesülete által közösen szervezett Nemzeti és helyi évfordulók nyomában című sorozat rendezvénye.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában