Rádió

2023.10.13. 14:47

Nagy bejelentést tett Nagy Bogi a Petőfiben

A Korda házaspár mellett Nagy Bogi is csatlakozik a Csináljuk a fesztivált! következő évadának zsűrijéhez – jelentette be az énekesnő a Petőfi Rádió Kultúrfitnesz című új műsorában.

Szon.hu

A fiatal tehetség arról is beszélt, miért lesz érdemes az idén is követni a Duna nagyszabású showműsorát.
Egyre több információ lát napvilágot a Duna sikerműsorának, a Csináljuk a fesztivált! új évadának részleteiről. Nagy Bogi a Petőfi Rádió Kultúrfitnesz című műsorának október 12-i adásában számolt be arról, hogy csatlakozik a műsor zsűrijéhez. Előtte a Korda házaspár a Dankó Rádió reggeli élő műsorában jelentette be, hogy a folytatásban is zsűrizni fognak. A Duna Család-barát című műsorában pedig nyilvánosságra hozták, hogy a házigazdák most is Rókusfalvy Lili és Fodor Imre lesznek.

 


„Az adások előtti izgatottságom még mindig a régi. A legjobban a 2000-es évek slágereit várom, hiszen ennek a korszaknak vagyok a gyermeke, de nagyon szeretem a 60-as évek zenei világát, és tavaly élveztem az operett műfaj dalait is. Nagyon várom már, hogy elkezdődjön a show, mert idén is fantasztikus előadók szórakoztatnak majd bennünket” – hangsúlyozta Nagy Bogi.
Az énekesnő hozzátette, mindig nagy fejtörést okoz neki az értékelés, mert valamennyi énekes a maximumot nyújtja az adott produkcióban, ezért nagy könnyebbség, hogy az előadók helyett a slágereket kell pontoznia. A zsűri munkáját idén is több ponton segíti a közönség: a műsor előkészítésének időszakában a hirado.hu oldalán voksolhattak, hogy mely magyar szerzeményeket hallanák viszont. A négy héten át beérkező több ezer szavazat által létrejött a Csináljuk a fesztivált! új évadának slágerlistája, így mások mellett Kovács Kati, Rúzsa Magdi és Ákos dalával tér vissza a Duna showműsora. A korszakos bontású adásokban pedig majd a stúdióban ülők adhatják le szavazataikat az általuk preferált zenékre.

Kép: Nagy Bogi | Fotó: MTVA/Sárosi Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában