Kisvárda

2023.11.17. 14:40

Jótékonysági bál a csengeri Adyban

A Kisvárdai SZC Csengeri Ady Endre Technikum és Kollégium vezetősége és dolgozói ismételten megrendezték a hagyományos jótékonysági bálukat: nagy örömükre szolgált, hogy az elmúlt évek bezártsága után többen is elfogadták a meghívásukat, s együtt tudtak tölteni egy fergeteges estét, ami nemcsak a mulatásról, hanem a jótékonykodásról is szólt.

Szon.hu

A bál nemes célkitűzése az iskola tehetséges diákjainak elismerése, a szociálisan rászoruló kiemelkedő képességű tanulók tanulmányi előmenetelének segítése, kirándulásaik támogatása, valamint oktatási eszközök és anyagok beszerzése volt. A jótékony adakozók nagyvonalúságának köszönhetően a kitűzött céljukat maximálisan sikerült elérni, hiszen nagy összegű támogatásban részesültek.
Az intézmény vezetősége, dolgozói és diákjai ezúton szeretnék köszönetüket kifejezni a cégeknek, vállalkozóknak, civil szervezeteknek, magánszemélyeknek az anyagi és tárgyi támogatásukért, amellyel hozzájárultak Jótékonysági bál sikeres megvalósításához, s az itt megfogalmazott nemes célok eléréséhez.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában