Vonat

2023.12.08. 08:53

Fennakadás van a MÁV online jegyértékesítési felületein

A Simple Pay fizetési szolgáltatás átmenetileg nem érhető el, így az online értékesítési csatornákon, a MÁV applikációban és az Elvirán fennakadások tapasztalhatók a jegyvásárlásban.

Szon.hu

A külsős szakértők dolgoznak a hiba kijavításán-tájékoztatott a MÁV.

Aki későbbi utazáshoz váltana jegyet, akkor halassza későbbre az online vásárlást, vagy automatánál, illetve pénztárnál vegye meg a jegyét. A vonatok fedélzetén a hibára hivatkozva pótdíj nélkül válható menetjegy.

A sikertelen jegyvásárlásokat a MÁV-START megvizsgálja, és intézkedik a többszöri vásárlások esetén az automatikus visszafizetésről az online fizetés során használt bankszámlára. 
Pénzvisszatérítés, észrevételek:
Amennyiben a jegy az applikációban nem látszik, és a MÁV-START-tól sem kap e-mail értesítést a sikeres vásárlásról, akkor annak az utasnak nincs jegye. Utazás csak érvényes jeggyel lehetséges, ezért másik jegyet kell vásárolni. A zárolt összeget 48-72 órán belül visszatérítik a fizetéshez használt bankszámlára.

Amennyiben ez nem történne meg, akkor a problémát jelezni kell az: [email protected]. A probléma sikeres kivizsgálásához meg kell adni az alábbi információkat: email cím, amivel az alkalmazásba regisztrált, a sikertelen vásárlás időpontja, illetve ha rendelkezésére áll, akkor a vásárlás banki tranzakciójának adatait.

A fizetési szolgáltató elérhetőségei: [email protected], Telefon: +36(1)366-6611 +36(20)366-6611 +36(30)366-6611 +36(70)366-6611.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában