Horgászat

2024.03.24. 10:49

Sikerekben gazdag nap várt rájuk Verbatanyán

M. Magyar László

Matyasovszki Imre a 11 kilogrammos amurral / Matyasovszki Márk és a 13,64 kilogrammos amur

A márciusi ragyogó napsütés kicsalogatta az elmúlt hétvégén a Matyasovszki család tagjait is Verbatanya horgásztavához, ahol lelkesen el is kezdték a horgászatot. A családtagok izgatottan vetették be a horgászbotokat, s várták, hogy milyen nagy halak is akadnak majd a horogra. A várakozás nem volt hiábavaló: először egy 11 kilogrammos, majd egy még nagyobb, 13,64 kilogrammos amurt is sikerült a partra hozniuk. A sikeres horgászatot egy hangulatos bográcsozás zárta, a finom falatok elfogyasztása közben boldogan elevenítették fel az aznap szerzett élményeket és tapasztalatokat. 
Verbatanya különösen kedves és szeretett hely a Matyasovszki család tagjai számára, mindig nagyon élvezik a tartalmas időtöltést a gyönyörű környezetben. – Bátran ajánljuk ezt a helyet mindenki számára, aki szeretne eltölteni egy kellemes és pihentető napot a természetben – tájékoztatta szerkesztőségünket Matyasovszki Imre. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában