szparika

2019.05.07. 18:05

Szpari – Rezesék anyák napi kedveskedése

A győzelem ellenére a kapott gól bosszantotta a Szpari focistáit.

Anyák napi győzelemmel kedveskedtek szeretteiknek vasárnap a Nyíregyháza Spartacus focistái. A másodosztályú bajnokságban a Dorog volt a vendég, a kellemetlen időben a hazaiak számára kellemes eredménnyel, 2–1-es győzelemmel ért véget a találkozó.

– Mindig a három pontból kell kiindulni, az a csúcsa egy mérkőzésnek – kezdte visszapillantását a győzelemre Zoran Szpisljak, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – Az első félidőben mi voltunk az erősebbek, jobban kihasználtuk a lehetőségeinket, a szél is támogatott bennünket. A pontrúgásaink veszélyesek voltak és volt néhány remek akciónk. És persze szereztünk két gólt is.

– Szünetben arra hívtam fel a figyelmet, hogy továbbra is ezt játsszuk és próbáljuk jobban kihasználni Hornyák Marcit. A védők mögötti területbe indítani, jobban koncentrálni, továbbra is szervezetten játszani és a szélre is figyelni, mert a második játékrészben már a dorogiakat segítette.

Nem akartak kockáztatni

– Túl sokat nem kellett magyarázni, aztán kissé visszább álltunk, mert nem akartunk kockáztatni. Sajnos, a hosszabbításban gólt kaptunk, ami a győzelem ellenére nagyon bosszantja a játékosokat, ilyen a mentalitásuk, igazi sportemberek – így Zoran Szpisljsak.

A bajnokságból még két forduló van hátra, a játékosok kaptak egy plusznapot, így szerdán kezdik a felkészülést a vasárnapi, soroksári találkozóra.

ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában