strandröpi

2019.06.26. 13:49

Ismét jön a Hübner belvárosi strandröplabda fesztiválja

Az amatőrök pénzdíjért versenyeznek, a cégek, intézmények és sportklubok pedig színesítik a különleges találkozót

Fotó: KM archív

Strandröplabda. Csütörtökön immáron nyolcadszor rukkol párját ritkító sporteseményével a Hübner-H Kft. A nyíregyházi Kossuth téren már készen áll a pálya, az egyik lelátó is a helyén, hiszen csütörtökön rajtol a Hübner Amatőr Strandröplabda Verseny. A szerdai sajtótájékoztató meghívottjait Molnár Árpád, a szervező PRESTITO Kft. ügyvezetője köszöntötte.

A sajtótájékoztató résztvevői (balról): Erdősné Balogh Erika, Séber Erna, Ingo Heerdt, Balázs Klaudia (Hübner) és Molnár Árpád | Fotó: Mán László

- Úgy néz ki, hogy az időjárás is a mi oldalunkon áll, bízom benne, hogy idén is jó hangulatú lesz a torna. Aminek egyébként már híre ment a cégcsoportunknál is, így a mostanira a központunkból, Kasselből eljönnek a marketinges kollégák, és az sem elképzelhetetlen, hogy a cégcsoporton belül máshol is lesz hasonló.

Köszönjük a szervezőknek, a város vezetőinek, elsősorban dr. Kovács Ferenc polgármesternek és Kósa Árpád kabinetvezetőnek a támogatás – tudatta Ingo Heerdt, a Hübner-H Lft. ügyvezetője.

A részletekben Séber Enra (Hübner-H Kft.) és Erdősné Balogh Erika, a Nyíregyházi Sportcentrum röplabda szakágvezetője avatta be a megjelenteket.

A hagyományoknak megfelelőn csütörtökön a Hübner és a Városháza válogatottjainak mérkőzésével indul a torna, majd a nyíregyházi cégek képviseletében tucatnyi csapat fog játszani.

Vasárnapi helyosztók

Az amatőr tornán 32 együttes vesz részt, egy csapatban a gyengébbik nemet legalább két játékosnak kell képviselnie. A korábbiakhoz képest annyi a változtatás, hogy a lányoknál két 16 éven aluli igazolt röplabdázó is játszhat.

Ugyancsak változás, hogy nem csak pénteken és szombaton, hanem és immáron vasárnap is homokra lépnek az amatőrök, a legfontosabb meccseket, így az elődöntőket, a helyosztókat vasárnap rendezik.

Az akkor megszokott multicégek vetélkedése előre jön szombaton délutánra. Az amatőrök győztese 100, a második 60, a harmadik 40 ezer forinttal is gazdagabb lesz.

Amennyiben az időjárás közbeszólna, úgy csúszások lehetnek a napi programban. Remélhetőleg nem így lesz.

ML


A 8. Hübner Strandröplabda Verseny menetrendje

Csütörtök

17:30 Hübner-Városháza

18:00 Nyíregyházi intézmények mérkőzései

Péntek

13:00 Amatőr verseny

19:00 Nyíregyházi sportklubok gálameccsei

Szombat

10:00 Amatőrök versenye

17:00 Multicégek vetélkedése

Vasárnap

10:00 Amatőrök versenye

Késő délután ünnepélyes díjkiosztó.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában