Hétfőn folytatják

2019.06.01. 10:00

Kihasználták a gyulaji hibákat

Lélektani fordulópont volt a Csömör utolsó egyenlítése.

Fekete Viktor (labdával) két gólt lőtt csütörtökön

Fotó: Mán László

Csütörtökön megkezdődött az NB I. ötödik helyéért vívott párharc, melyen a Nyírgyulaj drámai meccsen kikapott a Rubeolától. A Nyírbátorban játszó hazaiak sokáig uralták a meccset, ám fél perccel a rendes játékidő vége előtt már nekik kellett egyenlíteniük. A hosszabbításban is a Gyulajnak állt a zászló, de a csömöriek hihetetlen módon öt másodperccel a vége előtt 5–5-re alakították az állást. A hatméteres-párbajt a vendégek nyerték.

Hétfőn folytatják

– Sajnos, ez a mérkőzés hűen tükrözte az egész szezonunkat, hullámvasúton éreztem magam – értékelt Lovas Norbert, a Nyírgyulaj edzője. – Három egyes vezetés után nem döntöttük el a meccset, és ahogy ilyenkor lenni szokott, az ellenfél élt is ezzel. A hosszabbításban is megszereztük a vezetést, viszont ezt nem tudtuk végig megtartani, az utolsó másodpercekben gólt kaptunk. Az egy lélektani fordulópont volt, mert a büntetőkre nehéz így odaállni. Nagyon sok olyan gólt kaptunk, amit utánpótlás-bajnokságokban sem kapnak a csapatok. Borzasztó nagy egyéni hibákat vétettünk, amit nem értek, és nem is fogom elfogadni. Ezek a hibák megbosszulták magukat.

Az egyik fél második győzelméig tartó párharc hétfőn folytatódik Budapesten, amennyiben szükséges, csütörtökön Nyírbátorban rendezik a mindent eldöntő találkozót.

– A Csömör egy fiatal csapat, jó teljesítményt nyújtott, küzdöttek a játékosai. Ugyanez vár ránk Budapesten is, de nem feltartott kezekkel megyünk, megpróbáljuk kiharcolni a harmadik meccset – zárta szavait a tréner.

MK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában