NB III.

2019.08.25. 10:00

Egy meccsből három pontot akar a Sényő-Carnifex

A Sényő-Carnifex FC a döntetlenek után már nagyon nyerni akar.

Márton Andrásék előtt egyértelmű a cél | Fotó: Pusztai Sándor

Három forduló után veretlen a Sényő az NB III.-ban, ez azonban nem ad okot elégedettségre, hiszen három döntetlennel kilenc pont helyett hármat gyűjtött eddig. Vasárnap az újonc Ózd otthonában nem is kérdés, győzelemre tör a társaság.

– A hazai csapat sem kezdte túl jól a bajnokságot, mint ahogy mi is sokkal többet várunk magunktól – vezette fel a találkozót Imrő László, a Sényő edzője. – Van némi hiányérzetünk a megszerezhető pontokat illetően. Nem kell tovább ragozni: nyerni kell!

Fejlődik az ellenfél

Ha a borsodiak eredményeit nézzük, ehhez minden adott. Várhidi Péter korábbi szövetségi kapitány csapata egy ponttal és mínusz hatos gólkülönbséggel az utolsó előtti helyen áll.

– A Tállya ellen is minden adott lett volna, hogy győzzünk – felelt a felvetésre Imrő László. – Látszik, hogy fejlődik az Ózd, lényegesen szervezettebben focizott legutóbb, mint az első meccsén. Hétről hétre javul a játékuk Vár­hidi Péter kezei alatt. Senki ne gondolja azt, hogy kivisszük a mezt a pályára, és akkor megnyerjük a mérkőzést.

Márton Andrásék előtt egyértelmű a cél | Fotó: Pusztai Sándor

A találkozót Veizer Roland vezeti, aki múlt vasárnap a Spartacus Békéscsaba ellen megnyert meccsén fújta a sípot. Reméljük, nem róla fog szólni a mérkőzés, de hátha szerencsét hoz az NB III.-as megyei csapatunknak is.

NB III. Keleti csoport, 4. forduló

Vasárnap, 17. Ózd–Sényő-Carnifex FC, Ózd, v.: Veizer (Varga, Farkas).

További mérkőzések: DEAC–Hatvan, Tállya–BSE, Putnok–Tiszaújváros, DVSC II.–Jászberény, DVTK II.–Cegléd, Gyöngyös–ESMTK, Füzesgyarmat–Eger.

MK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában