Teke

2019.08.31. 14:54

Világbajnoki pályán gurítanak majd a dunántúli mérkőzésen

A bajnoki nyitányon meglepetésre készül a nyíregyházi csapat.

Finta Zoltán

Fotó: Dodó Ferenc

Szombaton a tekések is megkezdik bajnoki szereplésüket, Kastura Zsolték a Szuperliga első fordulójában a Győr vendégei lesznek. A nagy távolság miatt már kora reggel útra kel a csapat, hogy egy rövid pihenőt követően belevágjon a szezonba.

Finta Zoltán
Fotó: Dodó Ferenc

Két játékossal erősítettek

– A mérkőzés esélyesei nem mi vagyunk – szögezte le az elején Finta Zoltán, a Nyíregyházi TK játékosa. Bízunk azonban abban, hogy új igazolásunkkal, Stréer Tamással sorainkban egy jó hangulatú mérkőzésen meglepetést tudunk szerezni. Nem lesz egyszerű dolgunk, mert vendéglátóink az előző szezonban a negyedik helyen végeztek, amellyel kivívták a jogot, hogy nemzetközi kupában induljanak. Az előttünk álló idényre két jó kezű válogatott szintű játékossal tovább erősítették keretüket. A pályával biztos nem lesz gond, hiszen világbajnoki pályán fogunk gurítani. Ugyanis a 2013-as zalaegerszegi világbajnokság pályája, melyen a magyar női válogatott megvédte címét, a férfiak pedig világcsúccsal lettek világbajnokok, a Rába-partiakhoz került – fogalmazott Finta Zoltán.

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában