béres alexandra

2019.11.07. 08:18

Videó – újra együtt mozogtak

A sztártréner szerint kemények a nyíregyházi lányok.

Fotó: Sipeki Péter

Béres Alexandra már szinte hazajár a szabolcsi megyeszékhelyre: a Mozdulj, Nyíregyháza! keretein belül már többször is tartott profi, izzasztó tréningeket. A programsorozat hat éve működik a megyeszékhelyen, az egykori fitneszvilágbajnok ennek megünneplésére érkezett a Fittszületésnap nevű rendezvényre a Continental Arénába. A sportolni vágyó nyíregyházi közönség egy ­gymstick-bemelegítés után mozoghatott együtt a sztár­edző hatvanperces edzésén.

Negyedjére mozdultak

– Nem először érkeztem a Mozdulj, Nyíregyháza! programjára, így már ismerem a visszajáró vendégeket, és tudom, mire képesek – mondta el kérdésünkre Béres Alexandra.

– A Fittszültésnapra egy zsírégető jellegű súlykontroll edzéssel készültem, amely egy picit keményebb volt, mint az elmúlt alkalmakkor. Igyekeztem a hangulatos, latinos zenére egy mindenre kiterjedő órát tartani: nemcsak a problémás testrészeket dolgoztattuk meg, hanem külön figyelmet fordítottunk a mély­izmokra, a tartásjavításra és az intim izmokra is.

A sztártréner már negyedszer hozta el a nyíregyháziaknak a mindent átmozgató edzését, és mindegyik alkalommal megtöltötte az aréna küzdőterét.

– A nyíregyházi lányok nagyon kemények és igazán szorgalmasak: mindig időben itt vannak, és odateszik magukat!

Rengeteg pozitív visszajelzést kapok tőlük, mindez sugárzik a szemükből és a mosolyukból is, ezért imádok idejönni – tette hozzá a Béres Alexandra.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

NA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában