szparika

2020.01.22. 13:05

A légiósokkal tűzdelt varsóiak nyertek

A Szpari fiataljai jól helyt álltak az újabb törökországi edzőmeccsen.

Fotó: Jacek Prondzynski

Szerda délelőtt újabb edzőmeccset játszott a törökországi edzőtáborban a Nyíregyháza Spartacus. Ezúttal a többszörös lengyel bajnok, BL és EL csoportkör résztvevő Legia Warszawa volt az ellenfél.

Jól kezdtek a mieink, több helyzetet is kidolgoztak, ám egy szöglet után a Legia jutott előnyhöz. Nem sokkal később Fodor Ferenc egyenlítette, majd ismét vezettek a lengyelek.

A második félidő is sok helyzetet hozott, mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek. Ezek közül egyet egy véleményes tizenegyesből a triplázó Mateusz Wieteska szerzett.

Így aztán az esélyeknek megfelelően a légiósokkal tűzdelt varsóiak nyertek. Ami a Szparit illeti, csütörtökön két edzés lesz, pénteken pedig két edzőmeccs, szombaton aztán irány haza.


Felkészülési mérkőzés

Legia Warszawa-Nyíregyháza Spartacus 3-1 (2-1)

Spartacus, 1. félidő: Ásványi – Matyi, Fodor, Végső, Csilus – Patvaros, Ötvös – Kovács, Kártik, Forgács – Hornyák. 2. félidő: Nagy M. – Magyar, Talabér, Pejovics, Bálint (Tóth Á. 71.) – Szekszárdi, Papp – Svedyuk, Starosta, Boda – Szokolai. Vezetőedző: Lengyel Roland

Gól: Wieteska (16., 36., 73), illetve Fodor (31.)

Borítókép: A fehér mezes lengyelek nyertek Fotó: Fotó: Jacek Prondzynski

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában