Kelet-Magyarország–Eissmann Hungária Kupa

2020.01.05. 11:11

Izgalmas hajrák, túl az első kilenc méteres párbajon

Pénteken két, szombaton négy csoport küzdelmeivel kezdődött, majd folytatódott a Kelet-Magyarország Eissmann Hungária Kupa pénzdíjas teremtorna. A Continental Arénában szombaton gólok tömkelegét láthatták az érdeklődők, az első döntetlen a torna huszonnegyedik meccsén született, a szombati zárókvartett rangadóján pedig mindössze egy találat döntött.

Fotó: Dodó Ferenc

A csoportok első és második helyezettjei jutottak a tovább vasárnap reggel nyolckor kezdődött kieséses rendszerű folytatásba.

Kórház a pálya szélén – ez jellemezte a nyitómeccs egyik résztvevőjét, hiszen a Fáraó Bútor csapatában szombaton négyen is megsérültek, így igen rövid volt a kispadjuk (egy kapus és egy mezőnyjátékos). A zárónap első találkozója döntetlennel zárult, így jöhetett az kilencméteres párbaj, amelyet végül Fáraó nyert.

A második meccsen tavalyi ezüstérmes Ma-Csa Kft. biztosan lépett tovább. A következő találkozó ismét igen izgalmas volt, a címvédő REAL TA-TE végül két vállra fektette a Két Bal FC csapatát. Úgy nézett ki, hogy a fordított után ismét egy sima jön ám a Pásztor Team 0-3 után jól hajrázott és majdnem egyenlített is a cigándiak ellen. Ezen a találkozón villant először a két perces kiállítást jelentő kék színű lap. Jött két megyei nagypályás bajnokságban szereplő csapat és az első kimaradt büntető (nyírgyulaji). Egy gól döntött, a hajrá igen izgalmas, hiszen húsz másodperccel a vége előtt a kótajiak kézilabdás módon levitték a kapusukat, az utolsó pillanatban pedig lövésük a gyulaji kapufán csattant. Az első kör zárótalálkozóján az Offside-Nyírség Szervíz már páholyban érezhette magát, ám a Szürke Farkasok izgalmassá tette a hajrát.Az utolsó percben büntetőből egynelítehttek volna, ám hiábztak, így végül csak megszelídültek. Nincs megállás, az állva maradt hat csapat folytatta a küzdelmet.

 

A legjobb 12 között

Fáraó Bútor Eger-Autonet FC 2-2 (kilencesekkel 4-5)

Ma-Csa Kft.-Real Margit 8-1

REAL-TA-TE-Két Bal FC 3-2

Pásztor Team-Balla Bau SRO Cigánd 2-3

Nyírgyulaj-Kótaj FC 1-0

Offside-Nyírség Szervíz-Gray Volves 2-1

A legjobb hat között

A. 11: Fáraó Bútor Eger- Ma-Csa kft.

B. 11.30: REAL-TA-TE-Balla Bau SRO Cigánd

C. 12: Nyírgyulaj-F1-Offside-Nyírség Szervíz

Elődöntők

1. elődöntő, 12.40: A győztese-B győztese

2. elődöntő, 13.15: C győztese-Legjobb vesztes a hat között

13.45: Rúgjon a Kelettel

Bronzmeccs

13.50: 1. elődöntő vesztese-2. elődöntő vesztese

Női bemutató mérkőzés

14.30: Nyíregyháza Spartacus-Debrecen válogatottja

Döntő

15.15: 1. elődöntő győztese-2. elődöntő győztese

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában