Úszás

2020.01.23. 08:15

Szentesen kezdték az évet

Díjazták a tavaly alakult Fókák előző évi teljesítményét.

Múlt szombaton egynapos nemzetközi megméretésen vettek részt a Nyíregyházi Fókák. A versenyen 1500 méteres gyorsúszásban, amely egyben országos bajnoki futam, Cseh Imre egyéni csúccsal harmadikként csapott célba korcsoportjában, 50 méteres pillangóúszásban szintén a harmadik helyen végzett.

Bódi Szabolcs 200 méteres hátúszásban szerzett második helyezésével gyarapította az érmek számát. Az egyesület a váltóversenyekben is képviseltette magát, 4x100 méteres férfi vegyesúszásban az első helyen zártak korcsoportjukban a Hudáky, Cseh, Bódi, Balázs összeállításban.

Emlékérmeket vettek át

A viadalt követően adták át az előző évi pontverseny helyezettjeinek járó díjakat is. Az egyesületek vetélkedésében az előkelő 6. helyezést szerezte meg az egy éve alakult csapat, míg a férfiak korcsoportfüggetlen pontversenyében Cseh Imre a 3. helyezésért járó kupát vehette át, rajta kívül Bódi Szabolcs és Hudáky Zoltán vett át emlékérmet.

Az egyesület két új tagja, Balázs Szabolcs és Deák Ottó is bemutatkozott. A Fókák legközelebb februárban, a százhalombattai rövid pályás országos bajnokságon állnak rajtkőre.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában