kézilabda

2020.02.29. 11:10

Revansot vennének az őszi vereségért

A Tiszavasvári Böszörményben folytathatja nyerő szériáját.

Tuska Szabolcsék (Kisvárda) pénteken Debrecenben léptek pályára

Fotó: Dodó Ferenc

A hétvégén női csapataink hazai pályán, míg férfialakulataink idegenben lépnek pályára az NB II. következő fordulójában. Múlt héten Kazincbarcikán szenvedett vereséget a Mátészalka, szombaton a Lóci DSE-t fogadja Falcsik Miklós csapata. A két gárda őszi mérkőzésén magabiztosan nyertek a szatmáriak, szakvezetőjük most is győzelmet vár csapatától. A tabellát vezető Vitka SE csapatára igazi rangadó vár, ugyanis a Böszörmény ellen diadalmaskodó és ezzel a második helyre feljövő Salgótarjánt látja vendégül Vakarcs Krisztina csapata.

– Ősszel kikaptunk egy góllal Salgótarjánban, ezért van bennünk egy kis tüske. Szeretnénk revansot venni, mindenképpen győzni akarunk – szögezte le határozottan a Vitka SE trénere.

Férfiaknál a Kisvárda már pénteken pályára lépett, Petykó Tamásék a csoportot toronymagasan vezető DEAC vendégeként szenvedtek vereséget (25–18). A Nyírbátor legutóbb magabiztosan gyűrte le a Füzesabonyt, Csapos János tanítványai vasárnap Hajdúnánásra látogatnak.

Tuska Szabolcsék (Kisvárda) pénteken Debrecenben léptek pályára
Fotó: Dodó Ferenc

Nem lesz egyszerű Nánáson

– A heti munkánkat ismét betegségek hátráltatták, ettől függetlenül nagyon készültünk a mérkőzésre. Azért fontos ez számunkra, mert győzelmünk esetén pontszámban beérhetjük őket. Nem lesz azonban egyszerű dolgunk, hiszen ősszel hazai pályán is nagy különbséggel kaptunk ki tőlük – mondta Petneházi Zsolt, a Nyírbátor szakágvezetője. A tavaszt két magabiztos győzelemmel kezdő Tiszavasvári Hajdúböszörményben mutatja meg magát. – Nehéz dolgunk lesz, mert a Böszörmény hazai pályán mindenkire veszélyes, remélem azonban, hogy okos, taktikus játékkal számunkra kedvező eredmény születik – fogalmazott Hadas Sándor, a tiszavasváriak mestere.

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában