mennyei

2020.03.13. 15:34

A geszterédi „katlany” nemigen kedvez a tiki-takának

A megyei II. osztály, 17. fordulóját rendezik a hétvégén. Az ifjúsági és a felnőtt mérkőzések 13, illetve 15 órakor kezdődnek.

Fotó: Sipeki Péter

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Fabók István, a Kék edzője

Rakamaz (3.)–Kálmánháza (14.): – Na mármost ugye a Rakamaz Borsoddal, a Kálmánháza meg Hajdú megyével határos. Rakamaz mellett a Tisza folyik, Kálmánháza mellett meg az M3-as fut. Ennyi.

Kállósemjén (4.)–Nyírlugos (15.): – Úgy gondolom, hogy most a vendégeken egy bármilyen formában lévő Dzsudzsi is tudna segíteni. Mivel nem, így lesz egy kellemes kirándulásuk a Kállay-birtokon.

Tiszavasvári (6.)–Nagykálló (5.): A két mester egy párszor már látta egymást, találkozott, és küzdött egy célért. Most is így lesz, csak most mindketten a sajátjukért!

Nyíribrony (8.)–Kótaj (1.): – Aki ismeri Kantár Józsit, tudja, ide jöhet a Real, akár a Barca is, itt az ellenfél a bármilyen eredményért is meg fog szenvedni. De ha mással nem, a pályával biztosan!

Bököny (16.)–Tiszalök (13.): – A bökönyi csapat a saját stílusában próbál stílusjegyeket ráerőltetni ellenfeleire. Ennek néha vannak látható nyomai is.

Levelek (11.)–Kék (9.): – Majláth Sanyival hasonlóan gondolkodunk nagyon sok olyan dologról, ami a mennyei rákfenéje is. Ez biztos, meg az is, hogy Leveleken lehet vízisíelni. De én bízom a csapatomban, hogy nem hagyja magát vízre vinni. Ebben a nem túl kellemes időben nem szeretnénk befürödni. Ja, és legyen vasaló!

Geszteréd (12.)–Apagy (2.): – A geszterédi „katlany” nemigen kedvez a tiki-takának, de a rövid és hosszú passzos játéknak sem. Egyvalamire tökéletes: jókat lehet beszélgetni rajta és mellette is.

Encsencs (7.)–Nyírbéltek (10.): – Na ez nehéz, mármint a vendégeknek. A hosszú utazás utáni akklimatizálódás, az időeltolódás miatti átállás nagyon nehézzé teszi számukra ezt a mérkőzést. Kíváncsi vagyok a mesteri praktikákra is, hogy a végén ki fog majd hasítani, mint a nyíl.

Nyírerdő csoport

Tippel: Kósa József, az Ópályi edzője

Nyírmada (12.)–Tuzsér (11.): – Úgy gondolom, hogy a tuzséri jobb csapat, behúzza a meccset.

Ópályi (14.)–Pátroha (4.): – Mindent megteszünk azért, hogy tisztességgel helytálljunk, és mivel hazai pályán játszunk, nagyon jó lenne begyűjteni a három pontot.

Dombrád (6.)–Nyírkarász (2.): – Szerintem a Nyírkarász nyer.

Ladányi TC (13.)–Gergelyiugornya (7.): – A Gergelyiugornya nagyon jól erősített, és egyébként sem volt gyenge csapat. Nehéz mérkőzésen, de remélem, nyerni fog.

Őr (9.)–Fényeslitke (10.): – Az őri csapatról annyit tudok, hogy játékosai nemigen járnak edzésre, de ha felszívják magukat, bekeményednek, mint gipsz.

Demecser (5.)–Gyulaháza (1.): – A demecseriek az elmúlt fordulóban óriási meglepetést szereztek, de úgy gondolom, a Gyulaháza idegenben is képes győzni.

A Vaja és a Szabolcsveresmart szabadnapos.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Volkán Roland, a Csengersima edzője

Szatmárcseke (16.)–Csengersima (6.): – A Szatmárcsekének minden pontra szüksége van, foggal-körömmel fog küzdeni érte, ennek ellenére három pontért fogunk utazni.

Kölcse (11.)–Vámosoroszi (1.): – A szimpatikus hazai csapatnak sajnos nem sok esélye van arra, hogy akár pontot is szerezzen.

Nyírvasvári (8.)–Nábrád (13.): – A Nyírvasvári győzelemmel fog bemutatkozni hazai pályán.

Kocsord (4.)–Nagydobos (9.): – Küzdelmes mérkőzésen a kocsordi csapat felőrli majd a nagydobosi ellenállást.

Jánkmajtis (3.)–Milota (10.): – Amennyiben a Jánkmajtisnak komoly céljai vannak a bajnokságban, nem engedheti ki a hazai mérkőzéseit a kezéből.

Nyírcsaholy (5.)–Terem (15.): – A hazaiak az elmúlt héten elszenvedett vereséget mindenképpen ki szeretnék és ki is fogják javítani.

Hodász (14.)–Csenger (2.): – Ha a csengeri csapat a múlt heti formáját és lendületét magával tudja vinni Hodászra, akkor sokgólos mérkőzés lehet a vége.

Beregdaróc (12.)–Tisztaberek (7.): – Nem tudom, hogy Darócon milyen állapotban lesz a pálya, de ha lesz meccs, akkor a játékosoknak a pályával is meg kell majd küzdeniük. Ha a hazai csapat a múlt heti hiányzó játékosait össze tudja gyűjteni, akkor lehet esélyük akár a győzelemre is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában