megyei II.

2020.04.17. 10:00

Kis csapat nagy meglepetése

Az egyesület elnökét később köszönti a vámosoroszi csapat.

Riskó Tiborék vezetik a csoportjukat

Fotó: KM-archív, Pusztai Sándor

Tizenhét mérkőzéséből tizennégyet megnyert a Vámosoroszi, amely vezeti a megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoportját.

Amikor az ember hallja, látja, hogy mi történik a nagyvilágban, valahogy nem a foci az első gondolata

– fogalmazott a csapat játékos-edzője, Riskó Tibor.

– Mint minden csapat játékosai, mi is nehezen éljük meg a jelenlegi helyzetet, hiányoznak a közös programok, edzések, meccsek, de az egészségmegőrzés érdekében most ez a legkézenfekvőbb. Igyekszünk tartani a kapcsolatot egymással, tudtommal mindenki jól van, vannak, akik önszorgalomból próbálják szinten tartani magukat otthoni edzésekkel, de ez össze sem hasonlítható azzal, amikor a csapattal edzünk.

A harmincadik évforduló

– Sportszakmai szempontból gyakorlatilag a nulláról kezdhetjük újra az egészet.

Kicsit csalódottak vagyunk, mert kis csapatunk nagy menetelése volt ez, hozzáteszem, nem volt cél a feljutás, aminek több nyomós oka is volt.

– A legutóbbi mérkőzésünket követő meccs után tartottunk volna egy nagyobb ­szabású ünnepet, mivel ­március huszadikán volt harminc éve annak, hogy Végh Endre polgármester vállalta az elnöki feladatok ellátását a csapatnál – mondta a tréner.

– Ezúton is mindent köszönünk neki, és bár megünnepelni nem tudtuk, nagyon bízom benne, hogy lesz még erre adandó alkalom. Ezek a gondok mind eltörpülnek amellett, ami a nagyvilágban jelen van. Nagyon bízom benne, hogy minél hamarabb jóra fordulnak a dolgok és visszatérhetünk a régi kerékvágásba. Mindenkinek ki­tartást és jó egészséget kívánok!

MK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában