lányok és asszonyok

2020.06.09. 07:55

Panna a Szpari nagy fogása

A felnőttek még egymás között fociznak, az utánpótlásnál nincs nyári szünet.

Forrás: NYIREGYHAZASPARATCUS.HU

A Nyíregyháza Spartacus NB II.-es focistáinak egyik fele már szabadságát tölti, a másik fele továbbra is edzésben marad. Előbbiek a férficsapat tagjai, utóbbiak a nők, akik a Keleti csoportban a negyedik Nyírség NSC mögött az ötödik helyen fejezték be a csonka bajnokságot.

Lesz változás a keretben

A lányok és asszonyok egymás közötti játékkal folytatják. A felnőttek júliusban indítják majd a felkészülést. Az utánpótlásnál viszont más a helyzet.

– Az utánpótlásnál nem is tervezünk leállást, a szülők és a gyerekek is kérték, hogy szeretnének nyáron is végig focizni – kezdte a klub honlapján a tájékoztatást Sánta Tibor szakágvezető.

– A felnőttgárda júliusban kezdi a tényleges felkészülést a következő szezonra, és a keretben lesz néhány változás.

– A saját utánpótlásunkból több tehetség feljebb lép, és két-három felnőtt labdarúgó is érkezik. Közöttük van olyan, aki az egyetemi tanulmányait Nyíregyházán kezdi, de Paranai Enikő, aki eddig Borsodból ingázott, most ide­költözik.

Sánta Tibor azt is elmondta, hogy a klub megállapodott a csoport gólirálynőjével, Nagy Pannával. A gólérzékeny játékos tavaly októberben még a Nyírség NSC színeiben a Mély­építő elleni hazai meccsen a 21–0-s sikerből kilenc találattal vette ki a részét. Panna az utánpótlásban edzősködni is fog a Szparinál.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában