foci

2020.07.27. 08:26

A következő mérkőzés már bajnoki

A Nyíregyháza Spartacus az NB III.-as Sényővel és a Kisvárda II.-vel találkozott hétvégén.

Fotó: Sipeki Péter

Múlt hétvégén az NB II.-es rajtra hangoló Nyíregyháza Spartacus és az NB III.-as nyitány előtt álló Sényő, valamint a Kisvárda II. is az utolsó felkészülési mérkőzését játszotta.

A Szpari szombaton utazott Sényőre, ahol jobban kezdtek a hazaiak, a kezdeményező játéknak gól lett az eredménye, Klepács Krisztián szép szabadrúgással juttatta előnyhöz az övéit. A Spartacus az első félidő közepén egyenlített: a Hornyák Marcell révén kiharcolt tizenegyest Ötvös Bence értékesítette.

A nyíregyháziak gólszerzője az első játékrész utolsó másodperceiben ismét betalált, ekkor Klepácshoz hasonlóan egy remekül meglőtt szabadrúgásból volt eredményes. A folytatásban mindkét csapat előtt adódott még nagy lehetőség, ám Gazsi Tamás nagy bravúrokat mutatott be, Orosz Máté pedig kapufát lőtt, így maradt az 1–2.

Lendületes volt a Várda

A Szpari másnap a Kisvárda II.-t fogadta. Gálhidi György vezetőedző erősen tartalékosan küldte pályára a csapatát, leginkább a fiatalok kaptak lehetőséget. Ez persze nem von le semmit a lendületesen futballozó – és ugyancsak fiatal összeállítású – várdaiak sikeréből, akiknél több próbajátékos is pályára lépett, mi több, Sikorszki Bence be is talált.

A Szpari szombaton a Kaposvár, a Sényő vasárnap a Tiszafüred vendégeként kezdi a bajnokságot, míg a Kisvárda II. hazai pályán debütál az NB III.-ban a Füzesgyarmat ellen. A nyíregyháziak a nyitány előtt szurkolói ankétra is várják a drukkereket. Az eseményt kedden 18 órakor a Victoria Gardenben tartja a klub.

MK


Labdarúgás: felkészülési mérkőzések

Sényő-Carnifex FC–Nyíregyháza Spartacus 1–2 (1–2)

Sényő: Gazsi – Szokol (Boros), Klepács, Bodó (Tőkés), Farkas M. (Fabu), Hadházi (Kelecsényi), Orosz, Lizák (Schmidt), Lakatos (Fenyőfalvi), Barcsay (Barta), Kapacina K. (Páll).

Spartacus: Fadgyas (Miski) – Svedjuk (Trencsényi), Fodor (Végső), Jánvári (Papp), Galambos (Magyar), Papucsek (Kártik), Farkas A. (Starosta), Szinanovics (Hamed), Ötvös (Gyurján), Kalocsai (Kovács N.), Hornyák (Vasziljevics).

Gól: Klepács, illetve Ötvös 2 (egyet 11-esből).

Nyíregyháza Spartacus–Kisvárda II. 1–3 (0–2)

Spartacus: Miski (Talián) – Sztankó (Trencsényi), Herczku, Papp (Pataki), Végső (Vasziljevics), Magyar, Kártik (Vad), Gyurján (Kovács N.), Boda (Starosta), Tóth Á., Szokolai.

Kisvárda II.: Odincov (Kertész) – Czene (Pelles), Vass (Bíró), Avetiszjan, Baranyai (Luscik) – Szőr (Kirjuhin), Atamasz (Czérna) – Himics (Honcsar), Mihalik, Sikorszki (Riznicsenko) – Jelena (Durueke).

Gól: Tóth, illetve Sikorszki, Jelena, Bíró.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában