Golf

2020.07.11. 08:40

Bálint itthon is remekelt

A nyíregyházi golfozó a Magyar Kupán a második helyen zárt.

Závaczki Bálint összetettben az élen áll

Forrás: Olvasónktól

A pandémia a golfozók versengését is megszakította. Még márciusban rendezte első kiemelt versenyét a magyar szövetség, mégpedig Cipruson. A Hungarian Winter Cup elnevezésű találkozót a nyíregyházi Závaczki Bálint nyerte.

Závaczki Bálint összetettben az élen áll
Fotó: Olvasónktól

Alcsútdobozon ütötték

Hosszú szünetet követően június végén jött a második versenye, mégpedig a Magyar Kupa, aminek az alcsútdobozi Pannónia Golf & Country Club adott otthont. Bálint a hazai pályának számító versenyre esélyesként érkezett, igaz, az elmúlt időszakban a járvány miatt és az érettségi vizsgákra való felkészülés miatt kicsit kevesebb idő jutott a minőségi edzésekre.

Kétnapi jó eredménnyel így is a második helyen zárt ­Bálint. A +2 és –2-es eredménye azt jelenti, hogy az évi öt kiemelt versenyhelyezés összesítésében az első helyen várja a következő nagy versenyt, a felnőttbajnokságot.

Világranglistapontok

A körülmények lehetővé tették, hogy Bálint versenynaptárába külföldi találkozók is bekerüljenek, amelyeken a világranglistapontjait gyarapíthatja.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában