Szpari

2020.07.21. 07:58

Jön a frissítés, a taktika időszaka

A kassaiak elleni vereségből tapasztalatokat szerezhettek a Szpari játékosai.

Forrás: illusztráció / KM-archív

Fotó: DODO FERENC

A felkészülés újabb szakaszát zárta le szombaton két meccsel a Nyíregyháza Spartacus. Délelőtt az NB III.-as Sajóbábony ellen 5–0-ra nyert az együttes, délután viszont 2–1-re kikapott a szlovák FC Kosice ellen.

– Keményen dolgoztunk, igyekeztünk a fizikai alapokat megerősíteni – indította visszapillantását az elmúlt hétre Gálhidi György, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – Az edzések nagyon jól sikerültek, a felkészülési mérkőzések már kevésbé. Úgy érzem, mind taktikailag, mind tudatosságban araszolgatunk előre.

MLGálhidi György
Fotó: Pusztai Sándor

Nem az eredmény számít

– Az eredmények nem nagyon érdekesek, persze örülünk, amikor az egyik csapat öt nullra nyer, ám a Kassa elleni mérkőzés igen hasznos és tanulságos volt, rengeteg tapasztalatot tudtunk ebből a találkozóból levonni. Az egyéni teljesítmények is javultak. Az előttünk álló két hétben a frissítésre, a taktika gyakorlására helyezzük a hangsúlyt. A ráhangolás lesz a fontos, hogy a rajtra minden tekintetben készen álljunk. A héten is lesznek edzőmérkőzések, ezek adják majd a terhelést – így Gálhidi György.

Szerdán Pallagon a DVSC vendége lesz a Szpari, vasárnap pedig két meccset játszik, délelőtt az örökösföldi pályán a Kisvárda II. ellen, délután a Sényő-Carnifex otthonában.

ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában