Kisvárda Master Good

2020.07.31. 15:50

Montenegróból igazolt a Kisvárda

A 23 éves játékos leginkább a támadószekció bal oldalán mozog otthonosan.

Fotó: kisvardafc.hu

A labdarúgó NB I.-ben szereplő Kisvárda Master Good szerződést kötött Driton Camajjal. A 23 éves támadó a montenegrói Podgoricában született és az egyik leghíresebb ottani klub, a Buducsnoszt neveltje volt.

A klub honlapja szerint a támadószekcióban bevethető Camaj leginkább a bal szélen érzi magát otthonosan. Tagja volt hazája U21-es válogatottjának, amelynek mezét 14 alkalommal ölthette magára.

A 182 centis játékos a Buducsnoszt Podgorica U19-es csapatától igazolt 2015-ben a horvát NK Inter Zapresichez, majd visszatért szülőhazájába és az FK Decic Tuzi, a Buducsnoszt Podgorica, az FK Lovcen és az Iskra Danilovgrad játékosa volt. Innen igazolt Kisvárdára, annak ellenére is, hogy az elmúlt bajnokságban megszerzett harmadik helyezéssel csapata kiharcolta az Európa-liga selejtezős részvételt.

– Eljött az idő, hogy kipróbáljam magam valamelyik külföldi bajnokságban, így kapóra jött a Kisvárda ajánlata – nyilatkozta Driton Camaj az új klubja honlapjának.

Egy percig sem gondolkodtam, amikor kiderült, hogy magyar csapat keres, hiszen tudom jól, az elmúlt években nagyon jók lettek itt a körülmények, ami sajnos Montenegróban nem adott.

– Bízom benne, hogy megállom majd a helyem. A célom az, hogy minél jobb teljesítménnyel segítsem minél jobb szerepléshez az új csapatomat, és azzal fel tudom majd magamra hívni a figyelmet.

MK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában