Mennyei megyei II.

2020.07.17. 07:54

Új csapatok, visszalépők: elkészült a megye kettes beosztás!

Négy csapat nem nevezett, négy pedig a megye háromban indul.

A kék mezes Bököny a megye háromba nevezett

Forrás: KM-archív

A nevezések és a hiánypótlások lezárultát követően az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóságának Versenybizottsága elkészítette a 2020/2021-es megyei másod­osztályú bajnokságba nevező, oda jogot szerző 46 csapat csoportbeosztását.

Hamarosan sorsolnak

Az előző szezonhoz képest négy csapat lejjebb nevezett (Ajak, Beregdaróc, Bököny, Jánkmajtis), a Berencs FC, a Demecser, a Kölcse, valamint a Terem pedig el sem indul a bajnokságban. A megyei szövetség a helyezési sorrendnek megfelelően 12 megye hármas csapatot kér fel az indulásra, ebből heten (Nyírbátor, Nyíregyháza II., Záhony, Biri, Jéke, Sonkád, Újdombrád) éltek a lehetőséggel. A versenybizottság a csoportok beosztását a csapatok számának területi eloszlása és az utazási távolságok ­figyelembevételével készítette el.

Valamennyi csoportban egyaránt augusztus 22–23-án rajtol a bajnokság. Vannak csapatok, amelyek csoportot váltottak, például a Kék erre a szezonra a Nyírerdő csoportba kapott besorolást, míg az Ópályi a Kelet-Magyarország csoportban indul. Az őszi sorsolást hamarosan elkészíti a megyei igazgatóság versenybizottsága.

Amennyiben rendben befejeződik, azaz végeredménnyel zárul a mostani szezon, a következő kiírásban már csak 42 csapat alkotja majd a megyei másodosztály mezőnyét. Az idei pontvadászat végén a csoportok 14., 15. és 16. helyén végző csapatok egyaránt kiesnek, akárcsak a legrosszabb 13. helyezett alakulat.

Labdarúgás: megye II. csoportbeosztása

Pannónia Zrt. csoport: Apagy SE, Biri SE, Geszteréd FC (Balkányi Ifjúsági SE), Kállósemjén SE, Kálmánháza SE, Kótaj SE, Levelek SE, Nagykállói VSE, Nyírbéltek KSE, Nyíregyháza Spartacus FC II., Nyíribrony SE, Nyírlugos SE, Rakamazi Spartacus SE, Tiszalök VSE, Tiszavasvári SE.

Nyírerdő csoport: Dombrád SE, Fényeslitke SE, Gergelyiugornyai SE, Jéke SC, Kék SE, Ladányi TC, Nyírkarászi KSE, Nyírmadai ISE, Őr KSE, Pátrohai LSE, Szabolcsveresmarti SE, Tiszakanyár SE, Tuzsér SE, Újdombrád SE, Vajai II. Rákóczi Ferenc SE, Záhonyi VSE.

Kelet-Magyarország csoport: Csenger­simáért KHE, Encsencs SE, Hodász SBK, Kocsord SE, Milota SE, Nábrád SE, Nagydobosi LSE, Nyírbátori LSE, Nyírcsaholy USE, Nyírvasvári ’16 FC, Ópályi KSE, Sonkád SE, Szatmárcseke KSE, Tisztaberek SE, Vámoso­roszi KSE.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában