NB III

2020.08.26. 19:57

Hatgólos meccset nyert a Sényő

A Kisvárda II. is pontot szerzett az NB III. hétközi fordulójában.

A Putnok egy sikeres szabadrúgás-kombinációból már az 5. percben vezetést szerzett, majd egy perccel később ziccert hibázott. A Sényő negyedóra elteltével kezdett éledezni, és a 31. percben vendégszögletet követően Boros Dávid fejesével egyenlített is. Öt perccel később Schmidt Péter beadását nem tudta kirúgni egy hazai védő, Boros köszönte szépen és lábbal is bevette a putnoki kaput. A második félidő kiegyenlített játékkal kezdődött, a hazai gárda szögletből egyenlített a 68. percben. A Sényő nem rogyott meg a kapott góltól, beszorította az ellenfelét és a 75. percben Kapacina Valer fejesével ismét előnybe került. A Putnok a hajrára emberhátrányba került és nem tudott már újabb gólt szerezni, sőt, Lizák szép találatával még nőtt is a különbség – a Sényő két vereség után szép győzelemmel javított.

A Kisvárda II. erős kerettel utazott Tiszaújvárosba, Claudiu Bumbáék sok helyzetet dolgoztak ki, de nem tudtak betalálni ellenfelük kapujába. Az utolsó percek már inkább a szabálytalanságokról szóltak, Anton Kravcsenkót ki is állították, de ez már nem befolyásolta a végeredményt, a szabolcsiak 0–0-t játszottak.


Labdarúgás: NB III., Keleti csoport, 6. forduló

Putnok FC–Sényő-Carnifex FC 2–4 (1–2)

Putnok, 300 néző, v.: Szőts (Máyer, Kulcsár).

Putnok: Pápai – Gubacsi, Zimányi, Madarász (Mertse), Csirszki, Pataki, Mahalek, Lakatos M. (Budaházi), Kismarton, Keményffy (Szilágyi), Ádám. Edző: Fehér Balázs.

Sényő: Gazsi – Bodó, Klepács, Hadházi, Fenyőfalvi (Lakatos L.), Szokol, Boros (Orosz), Farkas, Schmidt, Páll (Lizák), Kapacina V. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.

Gól: Zimányi, Gubacsi, illetve Boros 2, Kapacina V., Lizák. Kiállítva: Budaházi.

Tiszaújváros–Kisvárda II. 0–0

Tiszaújváros, 150 néző, v.: Gál (Kovács, Nyekita).

Tiszaújváros: Tóth Cs. – Tóth M., Vincze, Gelsi, Lőrincz, Bussy, Kulcsár, Kristófi, Vámos (Vitelki, Burics), Pap, Németh (Benke). Edző: Gerliczki Máté.

Kisvárda II.: Odincov – Atamasz, Vass, Kravcsenko, Luscsik, Karaszjuk, Szőr, Szentes (Durueke), Bumba (Bíró), Sikorszki (Riznicsenko) – Jelena. Edző: Szabó Balázs.

Kiállítva: Kravcsenko.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában