mennyi

2020.09.23. 18:48

„A Kemecse elhibázta ziccereit, így a hajrában nem kellett izgulnunk”

Megyei I. osztály, 5. forduló

Kemecse-Fehérgyarmat 0-2 (0-2)

Kemecse,70 néző, v.: Major. Kemecse: Molnár – Vass, Majoros, Faragó (Bárdos), Szaffián (Soós), Tóth (Jeszenszki), Hokk Á. (Szabó), Farkas (Gégény) , Sándor, Hokk B. Edző: Hokk Béla.

Fehérgyarmat: Szűcs – Szász (Horvát), Farkas, Lakatos, Orosz, Popovics, Kovács R. (Petrohai), Kóczé, Imre, Szabó (Kovács E.), Balogh. Edző: Harbula Balázs.

Gól: Kovács E. 2.

Az edzőváltásnak egyelőre nincs eredménye Kemecsén, ehhez nyilván még idő kell. Hatvan percig tartotta magát a hazai együttes aztán két rövidzárlat eldöntötte a három pont sorsát.

Hokk Béla: – Egy szimpatikus csapat volt a vendég, úgy érzem pariban voltunk a gyarmatiakkal és a szerencsésebb együttes nyert.

Harbula Balázs: – Az első félidő kiegyenlítettebb játéka után viszonylag hamar megszereztük a vezetést, amelyet sikerült megtoldani, majd a Kemecse elhibázta ziccereit, így a hajrában nem kellett izgulnunk. Csapatként működtünk, amit a támadásbefejezés minősége mutat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában