amerikai foci

2020.09.11. 08:20

Csupán a televízió marad

A Nyíregyháza Tigers az idén egyik bajnokságban sem indul.

Az idén nem láthatjuk a Tigriseket

Fotó: KM-archív

Noha néhány hónappal korábban úgy nézett ki, hogy a legerősebb osztállyá előlépő Divízió I.-ben indul a Nyíregyháza Tigers, a klub arról tájékoztatta lapunkat, hogy többek között a koronavírus-járvány, valamint családi és tanulmányi, illetve egyéb külső tényezők miatt egyik bajnokságban sem indul ősszel.

A sportág szerelmesei – ha élőben nem is – a televízióban láthatnak idén amerikai focit, hiszen számos nehézség ellenére péntek hajnalban a címvédő Kansas City Chiefs Houston Texans elleni rangadójával megkezdődött az NFL 2020-as szezonja.

A bajnok és a kihívók

A fogadóirodák szerint a ­Chiefs címvédésére van a legnagyobb esély, a bajnokot a Baltimore Ravens, a San Francisco 49ers és a New Orleans Saints követi a rangsorban, de bizonyára nagy figyelem övezi majd a Tampa Bay Bucca­neerst is, amely a New England Pat­riotsot húsz év után elhagyó irányítóval, Tom ­Bradyvel erősített.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában