Kisvárda Master Good

2020.12.18. 08:00

Most is a saját játék a legfontosabb

Idei utolsó meccsét pénteken Székesfehérváron játssza a Kisvárda Master Good.

ML

A legutóbbi idegenbeli meccsen a Puskás ellen nem kaptak gólt a piros mezes várdaiak

Fotó: nso-archív

Pénteken utolsó idei bajnokiját fogja játszani a Kisvárda Master Good. A zsinórban négy ikszet játszó várdaiak a Mol Fehérvár vendégei lesznek péntek este. Kedden a szabolcsiak izgalmas hajrában 1–1-et játszottak a vendég újpestiekkel.

Jól kijönni a meccsből

A tabella második helyén álló fehérváriak kedden szintén 1–1-es eredményt értek el otthonukban a Puskás Akadémia ellen. A bajnokság első harmadában elmaradt a fehérváriak kisvárdai vendégjátéka, a korábbi pontvadászatban mindhárom meccset a Mol Fehérvár nyerte, otthon 2–0-ra és 3–0-ra, Kisvárdán 2–0-ra.

A zsúfolt program miatt most sem maradt sok idő a felkészülésre.

– Ez így igaz, de most minden csapat így van vele, a fehérváriak is kedden játszottak – vélekedett a felvetésről Supka Attila, a Kisvárda Master Good vezetőedzője. – Ez van, az a lényeg, hogy pénteken jól jöjjünk ki a mérkőzésből.

Felcsúton aludtak

– Megnéztük kedden este a fehérváriak meccsét, elemeztük is a játékukat, de mint mindig, most is azt tudom mondani: nekünk elsősorban a saját játékunkkal kell foglalkozni. Amennyiben azt meg tudjuk oldani, akkor nem lehetnek problémáink. A nagy kérdés az, hogy a sok gondunk közül hogyan tudjuk orvosolni a hiányzó játékosokat. Valahogyan majd ezt is megoldjuk, miként az elmúlt időszakban – így Supka Attila.

Lucasék csütörtökön az edzés után buszra szálltak és útnak indultak. A szállás Felcsúton lesz. Pénteken dél­előtt egy séta szerepel a programban. Az ebédet és egy kis pihenőt követően pedig irány Székesfehérvár. Amennyiben nyernek a mieink, akár a második helye ugorhatnak a tabellán. Persze a jelenlegi helyzetben az egy pont sem lenne rossz, akkor sem, ha ez lenne az ötödik iksz.

ML


A 16. forduló programja

Péntek.

Mol Fehérvár–Kisvárda. Székesfehérvár, 20. Kisvárda Master Good: Dombó – Melnyik, Ene, Rubus, Hej – Lucas, Cukalasz – Navratil, Bumba, Hováth Z. – Viana

Szombat.

MTK–Paks (14.45), Diósgyőr– ZTE (17), Ferencváros–Budafok (19.30) Vasárnap. Mezőkövesd–Puskás Akadémia (14.30), Újpest–Honvéd (17)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában