teke

2021.01.17. 12:45

Ismét változott tekéseink programja

A Nyíregyházi TK szuperligás gárdája a Győr ellen kezdi majd az évet.

BB

20190928 fotó: Pusztai Sándor PS Kelet Magyarország Nyíregyházi TK-Kaposvár teke mérkőzés. Nyíregyházi győzelem. képen: Finta Zoltán

Forrás: KM-archív

Fotó: Pusztai Sándor

A Nyíregyházi TK szuperligás alakulata október 24-én lépett utoljára dobóállásba, akkor Fehér Béláék Csákánydoroszlón bravúros győzelmet arattak. Ezután a tekeszövetség a járványhelyzet miatt felfüggesztette a további küzdelmeket, és határozatot hozott arról, hogy az elmaradt mérkőzéseket januárban kell pótolniuk a csapatoknak. Ennek értelmében tekéseink szombaton a Győrrel küzdhettek volna meg.

A Debrecennel gyakorolnak

– Több egyesület is jelezte, hogy csak január elején tudták elkezdeni az edzéseket, ezért a szövetség úgy döntött, hogy január végén folytatódnak a bajnokságok – tájékoztatta lapunkat Finta Zoltán, a Nyíregyházi TK szakosztályvezetője.

– Nekünk három elmaradt meccsünk van, az elsőt január 30-án tudjuk pótolni, akkor a Győr érkezik hozzánk. Ezt követően a Köfém vendégei leszünk, majd a Répcelak érkezik hozzánk. Ezek után február közepétől a rendes menetrend szerint folytatódik a bajnokság. Ezután feszített tempóban játszanak a csapatok, hogy május végére, június elejére befejeződjön a bajnokság – magyarázta a szakvezető.

– Ennek érdekében a szövetség beáldozta az egyéni versenyeket, a szokásos felmenő rendszerű egyéni küzdelmeket csak valamikor ősszel rendezi meg. Mi azonban már a Győr ellen készülünk, a jövő héten kétszer is megmérkőzünk a Debrecen együttesével.

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában