Kisvárda Master Good

2021.01.27. 09:33

Legyen győztes találkozó! – A Fehérvár lesz a vendég a Várkerti Stadionban

Nyolc nap alatt három mérkőzést játszik a Kisvárda.

ML

Janisz Karabeljov (8) jól játszott szombaton

Fotó: nso / Tumbász Hédi

Ez most egy kemény etap: szombaton a Mezőkövesdet fogadta a Kisvárda Master Good az NB I.-es focibajnokság idei nyitányán. Szerdán az ötödik fordulóból elhalasztott találkozón a Mol Fehérvár lesz a vendég, szombaton pedig a Fradinál lépnek fel a mieink. Nyolc nap alatt három mérkőzés, az utóbbi kettő a tabella második és az első helyén állók ellen.

Ez egy más meccs lesz

A szabolcsiak szombaton gól nélküli döntetlennel zártak a borsodiak ellen, a Fehérvár viszont ötös kalkulussal kezdett, hiszen Újpesten nyert 5–0-ra. A Fejér megyeieknek ez lesz a harmadik első osztályú fellépése a Várkerti Stadionban. Egyszer ikszeltek, egyszer nyertek. Jó lenne, ha a harmadik találkozón a harmadik féle eredményt hoznák.

– Szombat óta többször elemeztük a mezőkövesdiek elleni mérkőzést a stáb tagjaival és a játékosokkal – kezdte visszatekintését a szombati meccsre Supka Attila, a Kisvárda Master Good vezetőedzője.

Masszív csapatként tudunk játszani, az ellenfelek kevés helyzetet tudnak teremteni ellenünk, viszont a támadásaink befejezései nem olyanok, mint amilyennek lenniük kellene.

– Emiatt lett ikszes az elmúlt négy hazai meccsünk.

Az elmúlt esztendő utolsó meccsét vendégként éppen a Fehérvár ellen játszották Lucasék. December második felében 3–0-ra nyert a dunántúli együttes.

– Úgy vélem, teljesen más mérkőzést fogunk játszani, mint decemberben Fehérváron, hiszen azon a találkozón ezer sebből véreztünk. Sérültjeink, betegeink, koronásaink voltak, most sokkal jobban nézünk ki. Úgy érzem, mindenki tisztában van ennek a mérkőzésnek a súlyával és azzal, hogy hazai környezetben mindenképpen pontot vagy pontokat kell szereznünk egy nagyon jó Videoton ellen, amelyik az egyik legjobb csapat hazánkban a Ferencváros után. Amennyiben mindenki koncentráltan és fegyelmezetten játszik, akkor eredményesek leszünk.

Nyerni jönnek a fehérváriak

– A Kisvárda nagyon kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt, remekül mennek át védekezésből támadásba. Viszont ha úgy játszunk, mint az Újpest ellen, és hozzuk a saját teljesítményünket, ­akkor nem hiszem, hogy problémát okozhat ez a ­párharc. Szeretnénk dominálni és három ponttal térni haza – ­vélekedett a klub honlapján a fehérváriaknál szombaton hosszú kihagyás után negyedórát kapó Kovács ­István.

ML


Labdarúgás: NB I.

Az 5. fordulóból elhalasztott meccs, szerda

Kisvárda Master Good–Mol Fehérvár FC, Várkerti Stadion, 17.30, v.: Kisvárda Master Good: Dombó – Melnyik, Ene, Ács, Leoni – Karabeljov, Szimovics – Navrátil, Bumba, Kovácsréti – Sassá.

Budafok–Ferencváros, 20

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában