mennyei

2021.02.14. 16:49

„A második félidőben bent maradtunk az öltözőben és elfáradtunk”

A Nyír-Wetland megyei I. osztályú bajnokságban vasárnap kora délután négy mérkőzést játszottak. Az Újfehértó-Csenger meccs később kezdődött.

Fotó: DODO FERENC

Balkány-Mándok 2-5 (1-1)

Nyíregyháza, örökösföld Sporttelep, zárt kapuk mögött, v.: Gergely (Hegedűs, Oláh)

Balkány: Hegyes – Sallai, Szabó, Kóka (Furó),Kovács (Szilágyi), Vasas, Nagy (Dobrán), Hernádi (Kapusi), Kerecsen, Patalenszki. (Lakatos).Edző: Mirgai László.

Mándok: Lovász – Maroda (Krajnyák), Lakatos, Ari (Lusánszki), Bacsó, Törtei, Toldi, Baglyos (Bugyi), Jóni (Erős),Illés (Veres), Elek. Edző: Dancs Attila.

Gól: Patalenszki, Nagy, illetve Toldi 2 (egyiket 11-esből),Elek, Baglyos, Maroda, Ifi: 3-3.

Mirgai László: – Az első félidőben partiba voltunk az ellenfelünkkel, a második félidőben jól kezdtünk az elején gólt lőttünk. Aztán kaptunk egy buta tizenegyest. A harmadik gólnál egy óriási védelmi hibát követtünk el, ez lelkileg megfogta a csapatot. Aztán már ebből nem tudtunk felállni, így megérdemelten nyert a Mándok.

Dancs Attila: – Egy fordulatos mérkőzésen, akaratban és játékban is a Balkány fölé tudtunk kerekedni. Gratulálok a csapatnak.

Fehérgyarmat-Ibrány 1-4 (1-0)

Fehérgyarmat, zárt kapuk mögött, v.: Varga (Major, Maleskovits)

Fehérgyarmat: Szűcs – Szász (Cserepes), Orosz, Barkaszi (Popovics), Bakó, Sukály, Kóczé, Imre, Kálin, Szabó (Varga), Balogh. (Bartha). Játékos-edző: Balogh Péter.

Ibrány: Tóth – Pápa S., (Jeddi), Kiss (Mészáros), Szőlősi, Nagy, Csáki, Pápa Sz., Gergely (Szűcs), Kovács, Szabó, Linzenbold. Edző: Kiss Tamás.

Gól: Orosz, illetve Nagy 2, Szabó, Jeddi. Ifi: 3-1.

Balogh Péter: -Jól kezdtük a mérkőzést, vezetünk, stabilak voltunk, megvoltak a helyzeteink. A második félidőben bent maradtunk az öltözőben és elfáradtunk. Így ki lehet kapni, viszont az igazsághoz hozza tartozik ennyi nem volt a két csapat között.

Kiss Tamás: – Álmosan kezdtük a meccset, ami hamar meg is bosszulta magát. Ez az első félidőre rányomta a bélyegét így csak folydogált a játék. A másodikban viszont jól is futballoztunk, és a helyzetek alapján rászolgáltunk a győzelemre.

Kemecse-Nagyecsed 1-2 (0-0)

Nyíregyháza, Városi Stadion, zárt kapuk mögött, v.: Resán (Vitkai, Szilágyi)

Kemecse: Sánta – Sándor,(Vass), Farkas, Majoros, Faragó (Mészáros G.), Szaffián (Jeszenszki), Csáki, Madzin, Hokk Á., Hokk B.(Mészáros M.), Gégény. (Bárdos). Edző: Hokk Béla.

Nagyecsed: Makó – Zámbó, Marinas, Bulyáki K., Bulyáki A. (Nyíregyházi), Müller, Kóka, Erdős, Bernáth, Angyal, Somlyai. Edző: Homann Richárd.

Gól: Majoros, illetve Angyal 2. Ifi: elhalasztva.

Hokk Béla: Sajnálom a fiúkat, sokat dolgoztak. Benne volt a pontszerzés, ami egy hiba miatt elúszott.

Homann Richárd: – Küzdelmesen mérkőzésen, úgy gondolom a második félidő alapján megérdemeltük a három pontot.

Gyulaháza-Nagyhalász 2-2 (2-0)

Gyulaháza, zárt kapuk mögött, v.: Kosztyu (Sándor, Hadászi)

Gyulaháza: Bandor – Bálint (Németh), Koszta, Csercsa, Kozma M., Csépke, Lakatos, (Savrnoh), Köblös, Kozma J., Kovács, (Gáti), Csontos, Bandor. Edző: Bardi Gábor.

Nagyhalász: Dukát – Csáki, Ladányi, Tóth, Bartha, Kató, Hudák, Kormány, Nagy, Simon, Varga. Edző: Ludánszki István.

Gól: Csercsa, Bálint, illetve Kató, Nagy. Ifi:

Bardi Gábor: – Nagyon csalódott vagyok, kettő nulla után, meg kellett volna nyerni ezt a mérkőzést. Ha Kozma Józsefet kivesszük, talán a pályára lépő játékosaim átlagéletkora a tizennyolcat sem éri el. Azt hiszem, hogy egy, két év múlva az ilyen meccseket meg fogjuk nyerni.

Ludánszki István: – Az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, ehelyett két gólos hátrányba kerültünk. Sajnos ma ennyi volt benne.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában