kézilabda

2021.02.12. 09:33

Bátorban a bajnoki cím a cél

A nyírbátoriak nagy kedvvel végezték a munkát, és a sérülések is elkerülték a gárdát.

BB

Pánczél Zoltánra (labdával) ezentúl másodedzőként is számítanak Nyírbátorban

Fotó: Km-archív

A Nyírbátor december 12-én a Hajdúnánás elleni győzelemmel búcsúzott az esztendőtől, és vezeti az NB II. Észak-keleti csoportját. Hogy előnyüket megőrizzék, már az év elején elkezdték felkészülésüket a folytatásra.

Mátészalkán edzenek

– Január első hetében láttunk munkához, az edzéseinket továbbra is Mátészalkán tartjuk, az őszi heti háromhoz képest ezúttal négyszer gyakorlunk hetente – kezdte érdeklődésünkre Petneházi Zsolt, a Nyírbátor szakosztályvezetője.

– Ettől az évtől vezetőedzőnk, Csapos János mellett Pánczél Zoltán másod­edzőként is tevékenykedik a csapatnál. A felkészülésünk jól sikerült, mindenki nagy kedvvel végezte a munkát, és szerencsére a ­sérülések is elkerültek bennünket. Ezért bizakodva vágunk neki a folytatásnak, és továbbra is a bajnokság megnyerése a célunk, e törekvésben az önkormányzat maximálisan a partnerünk – zárta Petneházi Zsolt.

Az együttestől két játékos távozott, érkezett viszont Bor Márk és Gubó Alex, valamint újrakezdte a játékot Kovács Ákos. A Nyírbátor szombaton a Kazincbarcika elleni rang­adóval kezdi a szezont.

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában