futsal

2021.02.26. 09:45

Lovas Norbertnek végre nem kellett izgulnia a kispadon

A rájátszás sikeres rajtja után bajnoki szünet elé néznek a nyírgyulajiak.

ML

Opre Rajmund (21) és Dobó László (99) jól bemelegítettek Dunaújvárosban

Fotó: nyirgyulajfutsal.hu

Eddig minden flottul megy. A férfi futsal élvonala alsóházi rájátszásában a sorozatot utolsóként kezdő Nyírgyulaj már két győzelmet tudhat magáénak.

A ferencvárosiak elleni hazai sikert szerdán este idegenbeli győzelem követte Dunaújvárosban. A rivális Duna-partiak ellen is remekelt a brazil duó, hiszen Matheus kétszer, míg Luigi egyszer volt eredményes. A gyulajiak remek játékkal biztosan szerezték meg a fontos győzelmet.

– Végre volt a szezonban egy olyan mérkőzés, amelyen – bár ilyet nem lenne szabad mondani – nem kellett izgulnom – kezdte érdeklődésünkre Lovas Norbert, a Nyírgyulaj vezetőedzője.

A pályán be tudtuk bizonyítani, hogy jobbak vagyunk. A meccs előtt azt kértem a srácoktól, hogy a legfontosabb a három pont.

A bajnokságban most szünet következik a válogatott szereplése miatt. Ez nem jön túl jól a lendületben lévő gyulajiaknak, de Lovas Norbert szerint nincs mit tenni, igyekeznek majd hasznosan eltölteni az elkövetkezendő heteket.

A következő mérkőzés majd március 22-én lesz, ekkor az alsóház élén álló Aramis látogat majd a nyírbátori sportcsarnokba.

ML


Futsal: férfi NB I., alsóházi rájátszás

Dunaferr–Nyírgyulaj 1–4 (0–2)

Nyírgyulaj: Opre – Luigi, Matheus, Vlaszovics, Csoma. Csere: Szabó, Vass, Fedor, Harmati, Domokos. Edző: Lovas Norbert. Gól: Godslove (28.), illetve Matheus (5., 18.), Luigi (25.), Vlaszovics (32.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában