Kisvárda Master Good

2021.02.18. 09:27

Micsoda gól! – Három pontot ért a szépségdíjas kisvárdai találat (videó)

Horváth Zoltán gyönyörű mozdulattal szerezte meg csapata jubileumi találatát.

MK

Az MLSZ-nél Horváth Zoltán találatát választották a 21. forduló legszebbjének

Fotó: kisvardafc.hu

Horváth Zoltán nyerőszámai: 1, 10, 100.

A Kisvárda Master Good csatára múlt szombaton a Zalaegerszeg ellen „gondoskodott” a számokról. Mint ismert, a ZTE 1–1-re egalizált, majd a várdaiak csereként beállt támadója a 94. percben belőtte a győztes gólt. Ez volt Horváth első bajnoki gólja a nyári hazaigazolása óta, összességében a 10. találata volt az NB I.-ben kisvárdai színekben, és a csapat századik gólja volt az élvonalban.

Forrás: youtube

– Jól jött ki az egész. Sokat kellett várnom az első gólra, ami még különlegesebb úgy, hogy győztes és egyben jubileumi találat volt – fogalmazott lapunknak Horváth Zoltán. – A mérkőzés után mondták nekem, hogy ez volt a csapat századik gólja, ami így utólag már beugrott az emlékezetembe, mert készült rá a klub, de abban a pillanatban a győzelemnek szólt az öröm.

A jubileumi találat nem is lehetett volna szebb: a csatár félfordulatból, ollózó mozdulattal bombázta a kapuba a labdát.

Nem volt idő gondolkodni

– Nem is számítottam a labdára, mert ha nem fejel bele a védő, akkor nem jut el hozzám, majd olyan hirtelen jött, hogy átvétel után nem is volt időm gondolkodni – emlékezett vissza a támadó. – Úgy voltam vele, ez az egy lehetőségem van, hát megpróbálom. Nagyon örültem, hogy bement, mert mint mondtam, kicsit sokáig húzódott az első gólom. Remélem, most már gyakrabban betalálok.

– A csapatnak nagyon fontos volt ez a győzelem, mert az elmúlt mérkőzéseink nem jól alakultak, ráadásul mögöttünk nyeregettek, így két-három hellyel lejjebb kerültük a tabellán. Eléggé egyben van a mezőny, nincsenek nagy pontkülönbségek, szükségünk volt erre, hogy kicsit előrébb tudjuk magunkat a táblázaton – tette hozzá Horváth Zoltán.

MK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában