Kisvárda Master Good

2021.02.24. 09:57

Szombathelyen haladnának tovább a kupában

Szerdán délután a vasiak vendége lesz a Kisvárda Master Good, a tét a nyolc közé jutás.

ML

Dombó Dávid kedden délelőtt hódolhatott kedvenc időtöltésének, az olvasásnak

Fotó: kisvardafc.hu

A Kisvárda Master Good napok óta a Dunántúlon „túrázik”, ahol vasárnap a Paks vendégeként játszott bajnokit, szerdán pedig Szombathelyen küzd meg az NB II.-es hazai gárdával azért, hogy bekerüljön a Magyar Kupa legjobb nyolc csapata közé. A találkozó különösen érdekes lesz a szabolcsiak kapusának, Dombó Dávidnak, aki fiatalon került a Haladáshoz, és hét évet töltött a klubnál.

Ismerd meg Magyarországot, pontosabban a Dunántúl egy részét! Ezt a programot teljesítik a Kisvárda Master Good élvonalbeli focistái. Múlt szombaton indultak Kisvárdáról, az estét Bikácson töltötték, majd másnap játszottak egy feledhető bajnokit Pakson (vereség 3–0-ra).

Este ismét Bikácson volt a szállás, hétfőn pedig Bük felé vette az irányt a csapat. Itt jó hangulatban telt a délutáni regeneráló edzés. Kedden délelőtt pihenő volt, délután pedig újfent tréning.

Egykori csapata ellen védhet

Szerdán újabb buszozás következik, mégpedig Szombathelyre, ahol a Magyar Kupában lesz fellépése a Supka Attila irányította együttesnek. A tét a legjobb nyolc közé jutás, az előző körben a Kisvárda Soroksáron nyert 2–1-re, a Haladás pedig Pécsen 1–0-ra.

A kisvárdaiak közül Dombó Dávid számára különleges lesz a kupamérkőzés, hiszen egykori klubja ellen fog védeni. Hét esztendőt húzott le a vasiaknál, két éve a Mezőkövesd színeiben ugyancsak kupameccsen szerepelt a Hali ellen. Akkor a kövesdi nulla-nulla után Szombathelyen 1–0-ra nyert és jutott a nyolc közé a borsodi együttes. Remélhetőleg szerdán este is a vendégek, azaz a várdaiak örülhetnek majd a találkozót követően.

Kell a siker, az önbizalom

– Természetesen a szombathelyiek elleni meccset is komolyan vesszük, mert fontos az, hogy eredményesek legyünk, és szeretnénk továbbjutni a Magyar Kupában. Egy ilyen paksi vereség után az önbizalom szempontjából is jót tenne a siker, hiszen szombaton ismét kemény bajnoki következik. Ehhez persze Szombathelyen is megfelelő hozzáállással kell pályára lépniük a játékosoknak – vélekedett Supka Attila, a Kisvárda Master Good vezetőedzője.

ML

Borítókép: Dombó Dávid kedden délelőtt hódolhatott kedvenc időtöltésének, az olvasásnak | Fotó: kisvardafc.hu


Labdarúgás

Magyar Kupa, a nyolc közé jutásért, kedd

Mezőkövesd–Diósgyőr 2–0 (2–0)

Szerda

Szombathely (NB II.)–Kisvárda 17

Paks–Budafok 13

Tállya(NB III.)–MTK 13

ZTE–Honvéd 14

Puskás Akadémia–Újpest 16

DVSC (NB II.)–Siófok (NB II.) 16

Ferencváros–Fehérvár FC 17.30

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában