Kemecse

2021.03.19. 09:25

Feczkó nem távolodott el a labdarúgástól

Feczkó Tamás figyeli a volt játékosai szereplését.

MK

Feczkó Tamás

Fotó: mw-archív

Feczkó Tamás decemberben távozott a Diósgyőr élvonalbeli csapatának kispadjáról. A meccs­tudósításokban azóta nem olvashatjuk nap mint nap a nevét, de a szakember természetesen ebben az időszakban sem távolodott el a futballtól.

A hét elején arról szóltak a hírek, hogy a 43 éves tréner besegít a megyei első osztályban szereplő Kemecsének, ha sérülések, betegségek miatt létszámgondokkal küzd a csapat, akár beáll játszani. Múlt hétvégén a Csenger elleni mérkőzésen ilyenre nem volt példa, de a benevezett játékosok között ott szerepelt a neve. Feczkó Tamás persze nem tervezi komolyabban a visszatérést, maradna az edzői szerepnél.

Voltak megkeresések

– Természetesen az NB I. és az NB II. küzdelmeit követem, néhány volt játékosom csapatát jobban figyelem, valamint vannak olyan szakemberek is, akikkel ha nem is napi szinten, de sűrűn beszélgetek a nemzetközi trendekkel kapcsolatban – mondta el lapunknak Feczkó Tamás.

– Ilyenkor is tudom képezni magam, de most van az az időszak, amikor többet lehetek a családdal. Szerencsére eddig is voltak megkereséseim, de nem olyanok, amikre igent tudtam volna mondani.

MK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában