az én Eb-m

2021.06.12. 08:19

Az országnak egy szívként kell dobognia

Szatke Zoltán bízik benne, hogy akár pontot is szerezhetünk.

MK

Sokunk tűkön ült már, hogy megkezdődjön az Európa-bajnokság, nincs ezzel másként a nyíregyházi labdarúgás ikonja, a Nyíregyháza Spartacus jelenlegi másodedzője, Szatke Zoltán sem.

Családban vagy csapattal

– Nagyon vártam már a meccseket, sajnos egyet sem tudok testközelből megtekinteni, de amikor alkalmam lesz, nem ütközik edzéssel, akkor természetesen ott fogok ülni a tévé előtt és szurkolok a magyar válogatottnak – kezdte érdeklődésünkre az egykori kiváló védő. – Vannak nagyon fontos láncszemek, akik hiányoznak a csapatból, kicsit nyugodtabb lettem volna, ha ők játszanak, de egy szívként kell dobognunk most Magyarországon és szurkolnunk a válogatottnak. Nem kerültünk könnyű csoportba, de ez mellékes, bízom a fiúkban, és hogy a szép számú közönség buzdítása mellett lehetnek szép pillanataink, s akár pontszerzés is összejöhet.

Fotó: Spartacus

Szatke azt mondja, valószínűleg családi körben nézi majd a meccseket, de az sem kizárt, hogy összejönnek a csapattal szurkolni a mieinknek.

– A franciáknál hallani egy kis belviszályról, ami nyomot hagyhat, ettől függetlenül őket tartom legesélyesebbnek a végső győzelemre – tette hozzá Szatke Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában