tokió

2021.06.13. 19:00

Hajrá, magyarok!

A tervek szerint 22,5 millió kártya talál majd gazdára.

KM

A 2021-es tokiói olimpiára készülő magyar sportolókat kívánja megismertetni a Magyar Olimpiai Bizottság és a ­Pöttyös közös, Igazi büszke­ségek című szurkolói programja.

A 176 darabos, új szurkolói kártyacsomag lapjain az olimpiára készülő versenyzők mellett igazi magyar sportlegendák és fiatal élsportolók, a jövő reménységei is helyet kaptak.

Milliónyi kártya

A tervek szerint 22,5 millió kártya talál majd gazdára, mintegy 2 millió magyar háztartásba juttatva el olimpikonjaink hírét. Emellett az ikonikus édesség különleges kiadású, „Hajrá Magyarok!” felirattal biztatja majd az olimpikonokat.

– Ahogyan a Pöttyös Túró Rudiért, az olimpiai játékokon részt vevő hazai csapatért is egyszerre dobban a szívünk. A hagyományt azonban nem csak őrizni, teremteni is lehet: 2016-ban ezért kezdtük el a közös munkát a Magyar Olimpiai Bizottsággal, és fejlesztettük ki közösen a szurkolói kártyasorozatot – mesélt az együttműködés hátteréről Szautner Péter, a FrieslandCampina Hungária vezérigazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában