tenisz

2021.06.23. 20:03

Marci nagy csatában búcsúzott

Két szett is rövidítésben dőlt el a koreai ellen a fűves ATP 250-es tornán.

Fotó: illusztráció: pixabay

Rövidítéssel zárta a harmadik szettet kedden Fucsovics Márton (49.), szerdán így kezdte az elsőt. Sajnos most vereséggel, hiszen az Eastbourne-i ATP 250-es füves tornán a koreai Kwoon Soonwoo (77.) húzta be a brékmentes nyitójátszmát 55 perc alatt, mivel a rövidítést 7-4-re nyerte.

Ez megfoghatta Fucsovicsot, mert a második szettben elveszítette az első szervajátékát, a koreai pedig meglépett 4:1-re. Aztán Marci összekapta magát, ő is brékelt, majd nagyon koncentrált, hiszen 5:6-os állásnál két meccslabdát hárítva egalizált a rövidítést pedig ő nyerte 7-4-re és az 58 perces szettel egyenlített.

Jött a harmadik felvonás, amit a koreai kezdett jobban egy brékeléssel, aztán még kétszer elnyerte marci adogatásait, amire azért a magyar teniszező is válaszolt. Soonwoo volt előnyben és 5:3-as vezetésénél már meccslabdája volt, amit Fucsovics hárított, sajnos a következőt, összességében a negyediket már nem tudta, így az 23 éves ázsiai 42 perc alatt 6:3-ra nyerte a szettet és ezzel a meccset is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában