röplabda

2021.07.26. 06:56

A második mérkőzést az azeriek nyerték meg

KM

Az Európa-bajnokságra hangoló magyar női röplabda-válogatott az elmúlt héten Azerbajdzsánban készült, az edzések mellett kétszer is összecsapott a hazaiak nemzeti csapatával. Mint beszámoltunk róla, az első összecsapást 4:0-ra nyerték a mieink. Jakub Gluszak együttese a pénteki, második mérkőzést is jól kezdte, az első szettet behúzta, utána viszont három játékrészt elveszítve 3:1-re kikapott. A magyar csapat kezdőjében kapott helyett Szakmáry Gréta, aki 8 pontig jutott, és a Fatum-Nyíregyháza röplabdázója, Tóth Fruzsina volt az első számú feladó.

Itthon folytatják

Válogatottunk a hazautazás után Győrben folytatja majd a lekészülést, majd augusztus első hetében Szombathelyen, a Savaria Kupán szerepel.

A mieink augusztus 20-án kezdik meg az Európa-bajnokságot Szlovákia ellen, később Svájccal, az olimpián részt vevő Olaszországgal, valamint Horvátországgal és Fehéroroszországgal játszanak a csoportkörben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában