Asztalitenisz

2021.07.02. 08:41

Két ezüsttel lett gazdagabb

Három megyénkbeli asztaliteniszező Nádudvaron állt asztalhoz.

Forrás: magánarchívum

Az elmúlt hétvégén Nádudvaron gyűltek össze a veterán asztaliteniszezők, amelyen a szokottnál kevesebben indultak, de így is jó verseny alakult ki. A megméretésen megyénkből hárman álltak asztalhoz és nem is tértek haza üres kézzel. A 40-49 korosztályban Böszörményi Attila ragadott ütőt, az NYVSC Eissmann játékosának szép poénokat sikerült összehoznia, de a főtábla még messze volt. Párosban a hajdúnánási Balogh Zsigmonddal az oldalán felküzdötték magukat a főtáblára, ott azonban az első körben búcsúztak.

Esélyesként lépett asztalhoz

Az 50-59 korosztályban a nagykállói Szabolcsi Attila jó mérkőzéseket vívott, páros társával, a debreceni Tóth Sándorral döntős meccset vívott, de azt elveszítették, így nem jutottak a főtáblára. A 60-64 évesek között Márföldi István esélyesként érkezett a viadalra, így a csoportjából magabiztos játékkal, elsőként került a főtáblára, majd egészen a döntőig menetelt, ott azonban a ranglistát vezető Bene Lászlóval nem bírt. Megyeszékhelyünk veterán játékosa ezzel a teljesítményével a ranglista második helyére jött fel. Párosban Gulyás Istvánnyínal szintén döntőbe jutott és végül ezüstéremmel fejezte be a küzdelmeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában