tenisz

2021.07.01. 19:07

Marci párosban sem mondott csütörtököt

Hungary's Marton Fucsovics returns to Italy's Jannik Sinner on the first day of the 2021 Wimbledon Championships at the The All England Tennis Club in Wimbledon, southwest London, on June 28, 2021. (Photo by Mike Hewitt / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE

Fotó: AFP

Ha lúd legyen kövér! Az egyesbeli győzelem után Fucsovics Márton (48. a világranglistán) párosban sem mondott csütörtököt Wimbledonban. Az olasz Stefano Travaglia a partnere és a Radu Albot (moldáviai), Nikolosz Basilashvili (grúz) alkotta páros ellen léptek pályára.

Az első szettet egy brékeléssel 33 perc alatt 6:3-ra nyerte az ellenfél. A folytatás Marciéké volt, hiszen fél óra alatt egalizáltak 6-2-vel úgy, hogy kétszer nyerték el az ellenfél adogatójátékát. Jött a döntő játszma, Marciék 3:2-es vezetés után brékeltek és ez elegendő volt, hogy 24 perc alatt ismét 6:2-re diadalmaskodjanak és nyerjék a mérkőzést.

Pénteken az egyes harmadik fordulójában az argentin Diego Sebastian Schwartzman (11.) lesz Marci ellenfele. Két éve a Roland Garroson találkoztak, akkor az argentin nagy csatában nyert 3:2-re, remélhetőleg pénteken visszavág majd Fucsovics.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában