Jet-ski Magyar Nagydíj

2021.07.14. 16:39

Minden korábbinál jobb eredményt vár az elnök

Péntektől vasárnapig Európa-bajnoki és junior világbajnoki jet-ski futamnak ad otthont a Nyíregyháza melletti Levelek tava. Az idei Magyar Nagydíj mindkét sorozat záró állomása lesz, így végeredményt is hirdetnek majd.

A Magyar Jet-ski Szövetség elnöke, Czeller Béla minden korábbinál jobb eredményt vár a magyar válogatottól, és azt, hogy az Eb és a vb-sorozatban is Magyarország végezzen az első helyen a nemzetek között.

„A lengyelországi Eb- és vb-futamon rekordnak számító tizenkét érmet szereztek a sportolóink, és ugyanezt várom tőlük a hazai rendezésű világversenyen. Ami pedig az összetett végeredményét illeti, bízom benne, hogy meg tudjuk nyerni az országok közötti versenyt.” – nyilatkozott Czeller Béla – aki maga is indul a veteránok között – a Nemzeti Versenysport Szövetség tájékoztatása szerint.

Az eddig beérkezett jelentkezések alapján 22-23 ország 120-130 versenyzőjének indulása várható, ami meghaladja a tavalyi létszámot. Leveleken 12 Európa-bajnoki és két junior világbajnoki kategóriában mérhetik össze tudásukat a versenyzők. Czeller Béla jelezte: 28 fős a magyar válogatott, amelynek az az érdekessége, hogy a 18 magyar állampolgárságú jet-skis mellett tízen külföldiek – szlovákok, osztrákok és dánok -, de ők is magyar licenccel szállnak vízre.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában