Kisvárda Master Good

2021.07.30. 08:39

Ők a Kisvárda Master Good új játékosai

Az élvonalbeli gárda megtartotta hagyományos, szezonindító szurkolói ankétját.

KM

Az új játékosok ünnepélyesen átvették a mezüket

Fotó: kisvardafc.hu

Joao Janeiro nem hivatalos zongorabemutatójával kezdődött az NB I.-es rajt előtt álló Kisvárda Master Good csütörtök esti szurkolói ankétja. A várdaiak portugál mestere a Bessenyei György Gimnázium aulájában múlatta az időt néhány taktus eljátszásával, majd amikor fel kellett szólalnia, akkor sem jött zavarba, hajszálpontosan ismertette az előszezon mögöttünk hagyott időszakát. Mint elmondta, a hét meccsen szerzett 15 góllal elégedett, a tíz kapottal már kevésbé, azon javítani kell. Nagy örömére szolgál, hogy mindenki egészséges, kérdésre válaszolva pedig a csapat állapotát kétszáz százalékosnak minősítette – foglalta össze a tréner szavait a kisvardafc.hu.

Teljesítették az elvárást

A szombati, Ferencváros elleni meccs a századik lesz a sorban az élvonalban, az eddigi 99 fellépés mérföldköveiről szóló kisfilmet is megtekinthették a szurkolók. Miként a gyepcseréről szólót is, amelynek kapcsán Révész Attila sportigazgató mindenkit megnyugtatott: a jövő pénteki, Gyirmót elleni hazai premier a Várkerti Stadionban lesz esedékes.

A sportvezető megindokolta a játékoskeretben történt változásokat, beszélt a tervekről, amelyek elsősorban arra vonatkoznak, hogy minél stabilabb tagjai legyünk az NB I.-nek. Ha így lesz, a keret is folyamatosan fiatalodni fog, ahogy az már ebben az átigazolási időszakban is tetten érhető volt. Az új fiúk a csapatkapitány Lucastól vették át mezeiket.

A többi felszólaló közül a házigazda Bessenyei-gimnázium igazgatója, a kisvárdai ifjúsági és sportbizottság vezetője, Bíró Gábor szurkolóként is megfogalmazta gondolatait, miként Leleszi Tibor polgármester is, akit hihetetlen büszkeséggel tölt el a futballcsapat utóbbi évekbeli remeklése.

Dr. Seszták Miklós kormánybiztos, a térség országgyűlési képviselője – aki a szurkolók mellett a szponzorok felbecsülhetetlen szerepéről sem feledkezett meg – is meghatottan figyelte az eddigi élvonalbeli múltról szóló filmet, és azt várja, hogy a történelmet tovább írja a klub. A csapattal szemben az volt a tavalyi elvárás, hogy egyetlen percet se töltsön kieső helyen, és ne az utolsó fordulóban dőljön el a bennmaradása. Ez olyannyira jól sikerült, hogy a csapat az ötödik helyen végzett.


Új játékosok

Jasir Asani (albán–északmacedón, FK Partizani – Albánia), Jasmin Mesanovic (bosnyák, FK Sarajevo – Bosznia-Hercegovina), Nagy Krisztián (FC Ajka), Németh Márk (Újpest FC), Ötvös Bence (Nyíregyháza Spartacus, kölcsön után végleg), Czérna Erik (profi szerződést kapott)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában